| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Är träningsmaskiner bättre än fria vikter för nybörjare?

  Om du precis börjat din strävan att komma i form eller helt enkelt har inte varit på gymmet på ett tag, kan stämningen bli hotfull. Och samtidigt ha ett brett sortiment av utrustning som du vill arbeta kan vara bra, kan de valmöjligheter vara förvirrande och du kan inte vara säker på vilken typ är bäst för dig. Men motion maskiner är i allmänhet bättre än fria vikter för nybörjare, eftersom de ger flera nybörjarvänlig fördelar. Fråga alltid din läkare innan du påbörjar en workout plan. Uppmuntra rätt form

  träningsmaskiner är bättre än fria vikter för nybörjare eftersom sådana maskiner uppmuntrar korrekt form. När du plockar upp fria vikter, kanske du inte omedelbart förstå hur man utför en övning korrekt. Men med träningsmaskiner inlärningskurvan är så gott som obefintlig, eftersom maskinen guidar dig genom rörelse. Dessutom, maskiner tenderar att ha sjökort som visar hur du utför övningen ordentligt, så du kan vara säker på att du inte gör några misstag som skulle kunna leda till skada.
  Inget behov av en spotter

  Om du lyfter en hel del vikt med hjälp av fria vikter, kommer du vill ha en spotter stående genom att se till att du inte råkar tappa vikt och gör dig illa. Men om du är nybörjare, kanske du vet inte många människor som skulle kunna fungera som en spotter för dig. Istället för att riskera skada, kan du helt enkelt använda en träningsmaskin för att utföra övningen. Eftersom träningsmaskiner verkar på en uppsättning rörelseomfång, kan du vara säker på en skivstång eller tung uppsättning hantlar inte kommer att krascha ner på dig.
  Teach Proper Habits

  När du använder fria vikter, kan du frestas att dra nytta av den dynamik som skapades genom att svänga vikterna. Även om detta kan hjälpa dig att pressa ut några fler reps, är detta en dålig vana att komma in, eftersom du inte får full nytta av övningen genom att förlita sig på fart. Med motion maskiner, har du inte det här alternativet, så det är bara dina muskler genererar kraften för rörelse på varje repetition. Addera Effektivare pass
  p Om du ' har precis börjat träna, kan du inte hålla med programmet om du har bo på gymmet för ändlösa sessioner. När du använder fria vikter, kommer du antingen att lägga till eller ta bort viktskivor från skivstång eller byta till ett annat par hantlar för att variera motståndet. Med träningsmaskiner, kan du flytta typiskt en vikt stift eller ringa för att justera motståndet, och du kan gå från övning till övning utan reracking vikter eller göra någon sanering. Detta uppmuntrar effektivare träning så att du inte behöver spendera timmar på gymmet medan du fortfarande testa vattnet.