| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man börjar ett Jogging Program

  Oavsett om du kör utanför i parken eller inne på ett löpband, före jobbet eller efter jobbet, ensam eller med en kompis, kan köra förändra ditt liv, både fysiskt och mentalt. Även om du aldrig har varit att aktivt innan, det är aldrig för sent att börja en jogging program. Löpning är en av de mest populära konditionsträning i världen, och av goda skäl: som du rack upp miles, kan du räkna resultaten. Instruktioner
  1

  Hitta ett par bra löparskor. Det finns inget mer unmotivating än ett par löparskor som gör mer skada än nytta. Sneakers bör köpas från en butik som specialiserat sig på att köra. På så sätt kan medarbetarna skicka dig på vägen med ett par löparskor som mögel perfekt till dina fötter och ge rätt kudde och stöd.
  2

  hitta en plats att köra. En av de bästa sakerna med jogging är att det inte kräver ett gym medlemskap. I huvudsak är världens ditt löpband. Dock kan vädret hindra körs utanför, och om du bor i en region som drabbats av svåra säsonger, kanske du vill överväga jogging inomhus under dessa månader.
  3

  Designa din jogging program. Någon cardio rutin bör omfatta minst tre dagars träning per vecka. Tro det eller ej, den mer rutinmässiga ditt program är, desto lättare hittar du det att följa. Vissa människor jogga bättre på morgonen, medan andra jobb bättre på natten. När du hittar din perfekta tiden, plocka tre dagar i veckan för att slå på gatorna. Naturligtvis kommer lägga in en extra dag eller två av jogging när du har ner tid inte ont.
  4

  Stretch före och efter du kör. Det finns inget bättre slut på en jogging-program än en skada. Däremot kan de flesta kör skador förebyggas med stretching. En kort uppvärmning följt av en bra stretch kommer att förbereda dig för någon körning, precis som en snabb avkylning och mer stretching kommer du förbereda dig för resten av din dag.
  5

  stanna motiverad . Oavsett om du pressar dig själv till nästa träd eller hålla koll på miles i en anteckningsbok, är motivation nyckeln. Börjar en jogging-program är inte så svårt som att hålla upp den. Kanske du behöver en kör kompis för att hålla dig på rätt spår, eller kanske bara en iPod för att få dig i spåret. Hursomhelst, hitta vad det är som håller dina fötter pumpning och låt aldrig upp.