| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Pass en Navy PFA

  Fysisk kondition och militären har alltid gått hand i hand. Marinen behöver inte sina sjömän att delta i daglig fysisk träning, men de kompensera det genom att kräva tjänsten medlemmar att utföra PFA, även känd som PRT. Detta är en fysisk konditionstest som inkluderar löpning, situps och armhävningar, bland annat. Denna artikel kommer att förse dig med de verktyg du behöver för att passera PFA. Saker du behöver
  tid att utöva Review, en riktig kost
  Fastställande
  Visa fler instruktioner
  Lyckorus
  1

  Få din NumbersYour först steg av beredningen kommer att bestämma vilken tid och siffror du behöver för att möta din PFA. Ta reda på vilken tid du behöver trycka för din 1,5-mil kör. I de flesta fall är denna tid baserat på din ålder och vikt. Du kommer också att behöva bestämma det ungefärliga beloppet av situps och armhävningar du kommer att utföra. Om du behöver hjälp, finns det i allmänhet personer inom ditt kommando som kan hjälpa dig med ditt beslut. Också väga dig eller har någon väga dig i. Detta kommer att hjälpa dig att hitta målet vikt du behöver för att möta vid tiden för PFA.
  2

  Start ExercisingExercising är inte en del av allas vardag , så du kommer att vilja göra det så. Börja långsamt, utforma en enkel träning plan som inte kommer att trötta ut dig för snabbt. Du kommer framför allt vill köra. Köra på en bana eller ett löpband kommer att bli bra, även om ett löpband ger dig en timing mekanism så att du kan vara säker på att nå ditt mål tid. Om du redan arbetar på en daglig basis, försöka tajma dig under normal körning. Du kan bli förvånad över att du behöver förbättras på vissa områden.
  3

  Titta på vad du EatExercising inte kommer att vara tillräckligt för att se till att du är i form och träffa din målvikt. Du kommer också vill begränsa din kost. Detta betyder inte att du måste gå på en all-out diet, bara titta på vad du äter och skär ut vissa poster. Undvik överskott objekt som läsk, fet mat och allt som innehåller socker. Också försöka kontrollera dina portioner när du äter mat. Genom att bara ta ett par saker ur din kost, kommer du redan vara på väg till din målvikt.
  4

  Var PersistentIf du börja förbereda för PFA sex veckor innan själva körningen och konditionstest , det betyder inte att du kan lämna efter en vecka eller två. Du måste vara aktiv ända fram till testet. Om du stannar konsekvent med din träning och fortsätter att äta sunt, kommer det inte finnas några överraskningar vid tiden för körningen. Glöm inte att arbeta dina situps och armhävningar i din dagliga rutin också, eftersom de är en viktig del av testet. Under RunFollowing alla stegen ovan bör hjälpa dig att enkelt förbereda
  5

  för PFA, även om det inte kommer att hjälpa dig när du faktiskt utför testet. Medan du kör, kommer det att vara bäst för dig att välja ett tempo eller Teknik och hålla fast vid det. Vissa människor väljer en jämn takt och hålla dem under körningen, medan andra sprint eller kör korta sträckor och sedan promenera eller jogga för de andra. Vanligtvis jämn takt är den som vinner i slutändan.