| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad är ditt mål hjärtfrekvens för fettförbränning?

  Target hjärtfrekvens för fettförbränning publiceras på löpband, elliptiska maskiner och stationära motionscyklar. Mätningarna används för att få dessa siffror är utformade för att undvika tvister så mycket som de är för att gynna användarna. Så hur vet du om du tränar i ditt personliga mål hjärtfrekvens för fettförbränning? Betydelse

  Fett kan ackumuleras mellan muskler, på toppen av muskler och kring de inre organen. Fetmarelaterade sjukdomar överväldiga sjukhus och medicinska räkningar kostat hundratals miljarder dollar årligen i USA ensamt. En metod för att slåss bula är att bränna fett under träning med riktvärden hjärta.
  Funktion

  hjärtfrekvensen som en individ brännskador den högsta andelen kalorier från fett är känt som aerob bas. Den aeroba basen är typiskt någonstans från 40% till 70% av en individs maxpuls (den enklaste metoden för att gissa målpuls är att dra ifrån din ålder från 220). Vid denna aerob bas, bränner en individuell 50% till 70% av kalorierna från fett. I jämförelse, när de utövar på den maxpuls, individer bränna mindre än 5% av kalorierna från fett.
  Överväganden

  Individer kanske inte alltid har en Pulsvärdet tillgängliga när du tränar. Använd en känsla mätning i detta fall, såsom "prata /sjunga" testet. Du bränner en hög andel kalorier från fett om du kan sjunga. Om du kan sjunga, kommer du inte känna någon märkbar bränna i musklerna (men du borde arbeta upp en svett). De flesta individer kommer att börja bränna en större mängd glukos (socker) och mindre fett som sjunger och pratar blivit svårare under träning. Addera Expert Insight

  Låt oss säga att en kvinnlig promenerade i 30 minuter i fettförbränning mål hjärtfrekvens. Hon kände ingen muskel bränner och kunde sjunga när hon gick. Under dessa 30 minuter, bränner 130-pound kvinna 150 kalorier, och 70 brända kalorier från fett. Låt oss nu säga samma 130-pound kvinna går 30 minuter med en högre puls, där hon kände en liten muskel bränner och kunde inte sjunga, men kan fortfarande prata. Denna gång hon bränner 205 kalorier och 85 kalorier från fett. Bara genom att arbeta lite hårdare, brände kvinnorna 15 fler kalorier från fett och 55 mer totala kalorier. Summan av kardemumman är att när du utför konditionsträning, om du vill bränna fett, bör du kunna prata, men bör inte kunna sjunga.
  Fördelar

  Viktminskning handlar om kalorier i kontra kalorier ut. Ökad kalorier utgifter under träning kan påskynda fett och viktminskning. När kroppen blir van att träna, bränner det mer fett vid högre hjärtfrekvens samtidigt njuta av alla de andra fördelarna med motion. Var konsekvent med motionsvanor. Håll dig i rörelse. Arbetet med att förbättra din kondition nivåer, och alla fettförbränningen fördelar kommer att följa.