| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Cardio pass hemma med ingen utrustning

  Konditionsträning görs genom att flytta kroppen i en upprepad rörelse under en längre tidsperiod. Detta är en mycket vanlig typ av utbildning för många människor. De går till gymmet och springa, rida, rad, steg och snurra sig till en hälsosam, vältränat kropp. Med detta i åtanke, det finns en stor grupp människor som kanske inte gillar tanken på att gå till gymmet. De vill få en konditionsträning hemma med ingen utrustning. Inte bara är detta möjligt, men det kan vara väldigt roligt också. Instruktioner Start Aid
  1

  Gör några jumping jacks. Detta är en av de mest grundläggande övningar i boken, och ändå en av de mest effektiva. Stå med fötterna ihop och armarna ned av dina sidor. Hoppa upp och sträcker ut benen åt sidorna när du svingar armarna över huvudet. Upprepa denna back-och-tillbaka rörelse kontinuerligt.
  2

  Gör power linor. För denna övning, är du simulera rep hoppning. Stå med fötterna ihop. Vänd handflatorna utåt och uppåt något, studsa upp och ner. Något svänga dina handleder precis som du håller ett hopprep.
  3

  göra burpees. Stå med fötterna ihop. Nu sätta sig på huk och röra golvet med händerna strax utanför dina fötter. Sparka benen tillbaka bakom dig och gå rakt in i en push-up. Nu knäppa fötterna tillbaka fram till utgångsläget och gör ett kraftfullt hopp knäböj. När du gör detta, förlänga armarna upp i luften ovanför ditt huvud som du signalerar en touchdown.
  4

  Gör åkare. Börja med fötterna ihop. Lyft vänster fot från marken och hoppa till vänster genom att skjuta ifrån med din högra fot. Landa på din vänstra fot, och låt ditt högra ben swing bakom dig. Peka tårna på golvet, sedan svänga höger ben tillbaka till höger. Hoppa upp i luften genom att skjuta ifrån med vänster fot, och nu landar rätt. Sväng vänster ben bakom dig och tryck på din tå. Växla fram och tillbaka i en kontinuerlig rörelse.
  5

  mars och swing. Börja med fötterna ihop och armarna längs sidorna. Nu marschera på plats samtidigt svänga med armarna i stora cirklar. Lyft upp knäna så högt du kan och gå i jämn takt.
  6

  hoppar domkrafter. Detta liknar en hoppande jack men mycket mer intensiv. Stå med fötterna ihop. Sätta sig på huk och stoppa armarna nära kroppen. Föreställ dig att du är skidåkning och är i en tuck position. Nu hoppar upp i luften och spretar ut med armar och ben. Sedan stoppa dig tillbaka i precis innan du landar, och upprepa en hel rad av dem.
  7

  Gör side humle. Stå med fötterna ihop. Böj knäna lätt och hoppa från sida till sida så högt du kan. Du kan också göra dessa framåt, bakåt och på plats.
  8

  Sparka din egen rumpa. Stå med fötterna ihop. Hoppa i luften och försöka få hälarna röra din rumpa.