| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Tips om Bygga Stamina

  Bygga din uthållighet är absolut nödvändigt för att förbättra dina prestationer i sport och fitness. Om du känner att du är mindre än i toppform, kanske du vill tänka på att skapa en fitness regimen för att förbättra din kondition. Ju mer du arbetar, desto mer kommer du att kunna upprätthålla din uthållighet och energi nivåer när du deltar i olika sporter, oavsett om det är ett enkelt spel av plocka upp basket, eller kör i en 5K. Här är hur. Träningspass Habits
  p Om du känner att du är ur form och har ingen uthållighet alls, du kommer att behöva anställa ett träningsprogram som hjälper dig att bygga upp din uthållighet långsamt. För att göra en aktivitet till en vana, måste du utföra det minst 21 gånger, så i din konditionsträning, se till att du är flitig. Även om du inte särskilt känner utbildning, måste du göra det, annars kommer du att förlora den uthållighet du har byggt upp under tidigare träningspass. Oavsett om du kör dagligen eller slå den elliptiska, se till att göra det varje dag och vara aktsam om din rutin.
  Bygga upp Aktivitet

  Som du tränar, du ska börja i liten skala och sedan arbeta upp till den aktivitetsnivå som kommer att bygga den mest uthållighet för dig. Du kan börja med en 20-minuters träningspass, och varje dag ökar ditt arbete ut tid av fem minuter. Eller du kan börja med en vikt set, och öka din vikt med 5 kg. varje vecka. Börjar långsamt kommer att säkerställa att du inte bara ha realistiska mål, men du behöver inte anstränga kroppen. Du ska bygga din aktivitetsnivå gradvis tills du når den mängd uthållighet som du tycker är acceptabelt.
  Höghöjdsträning


  Vi vet alla att ju högre du komma i höjd, den tunnare luften är därför desto svårare är det att träna. Höghöjdsträning är det praxis att utföra din idrott på en högre höjd än vad som är nödvändigt för att träna dina lungor för bättre uthållighet. Många basket lag har träningsanläggningar i Colorado och Utah, som hjälper dem att bygga uthållighet. Att prova höghöjdsträning, leta upp en vandringsled nära dig som är högre än där du bor och normalt tränar. Försök att göra din vanliga träning rutin. Du kommer förmodligen finna det utmanande i början, men efter några träningspass, kommer du att märka att din uthållighet har byggts upp betydligt.