| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att hålla sig motiverad att träna på gymmet

  Många saker i livet konkurrerar om din tid, men övning direcly påverkar din hälsa så det bör prioriteras. Vistas motiverade medan du tränar på gymmet kan vara en svår uppgift. Men vistas motiverade är svårt om du inte gillar vad du gör. Det är därför du behöver för att lära dig hur man gör gå till gymmet roligt. Följ dessa steg för att hålla sig motiverad med träningen på gymmet. Instruktioner
  1

  Alternate dina övningar, stretching och styrketräning för att hålla sig motiverad. Din kropp kommer platå och sluta producera resultat. Så om du blandar upp det varje gång du tränar, blir det svårare för kroppen att anpassa sig. Genom att omväxlande övningar under ditt arbete ut kommer du att bränna fett mycket snabbare än genom att göra en kontinuerlig träning. Bränna kalorier kräver den rätta balansen av kondition och styrketräning. Även om du lyfta små vikter för att undvika muskeltillväxt du kan bränna mer fett än om du skulle bara göra allt hjärt-pass.
  2

  Träna med en vän eller familjemedlem att hålla sig motiverad . Det hjälper att ha motiverande stöd från en träningspartner. Att få den nödvändiga motivationen från någon du känner och litar på kommer att öka din förmåga att ha längre pass och mer frekventa resor till gymmet.
  3

  Anmäl dig till några av de klasser som erbjuds på gymmet. Om ditt gym inte har träningspass sedan överväga att få ett medlemskap till ett gym som gör så att du kan träna med andra medlemmar som tycker om att göra saker som hip-hop dans, steg aerobics, vattengympa, kickboxning, yoga och cykling.

  4

  Träna när du kan för att hålla sig motiverad. Vissa gym har öppet 24 timmar om dygnet, så att medlemmarna kan träna när det är mest bekvämt för dem.
  5

  Lyssna på musik eller titta på tv för att motivera dig själv. De flesta gym har nu flera TV-apparater och många har egen in-house music station du kan lyssna på när du tränar. Om det inte är din grej så ta med din egen elektronisk apparat med hörlurar för att lyssna på dina egna låtar medan du tränar. Ta med en bok, tidning eller skola ska läsa när du är på löpbandet, elliptisk eller stillastående cykel.