| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Positiva effekter av träning på det kardiovaskulära systemet

  Medan de flesta människor anser muskelmassa och fett förlust de primära positiva effekterna av träning, andra system i kroppen nytta liksom. Det kardiovaskulära systemet är en av de primära mottagarna. Det kardiovaskulära systemet är ansvarig för skytteltrafik blod och näringsämnen till vävnader i tid. Således kan erbjuda utbildning för det kardiovaskulära systemet genom motion vara lika viktigt mål som förbättrar kroppssammansättning. Effektivitet

  När du utför övningen, sparkar det kardiovaskulära systemet på högvarv för att förse kroppen med de näringsämnen som behövs för att driva verksamheten. Konstant "utbildning" av det kardiovaskulära systemet på detta sätt resulterar i ökad effektivitet i hela systemet. Ökad kardiovaskulär effektivitet förbättrar den takt som din kropp ger blod och näring till vävnader i kroppen, ökar din uthållighet och tolerans för utbildning.
  Stress Reduction

  det kardiovaskulära systemet blir effektivare på att utföra sina uppgifter, övergripande stress på hela systemet minskar. Således, över tiden, under både vilande och aktiva stater, behöver ditt hjärta att slå färre gånger per minut för att pumpa samma mängd blod genom kroppen. Detta minskar den totala stress och ökar livslängden för systemet.
  Cholesterol Flushing

  Enligt folket på ehealthMD, har träning en annan stor fördel på kardiovaskulära systemet hälsa - en minskning av kolesterolnivåerna. Genom ökad aktivitet och blodflödet främjas genom motion, ditt kardiovaskulära systemet på ett effektivt sätt "spolar" dåligt kolesterol från blodet, ökar HDL (det "goda" kolesterolet), samtidigt som man minskar LDL-nivåer (det "onda" kolesterolet).


  minskad risk för sjukdom

  annan fördel att motion ger till det kardiovaskulära systemet är en minskad risk för katastrofala fel (dvs. hjärtsjukdom). Ju mer effektiv och stressfri det kardiovaskulära systemet, desto mindre chans att det kommer att uppleva händelser, såsom hjärtinfarkt eller stroke. Således kan hålla ditt kardiovaskulära systemet i form höja din livskvalitet när du ålder.
  Överväganden

  att uppnå maximal nytta, experter på ehealthMD rekommenderar att du anlitar i minst 30 minuters måttligt intensiv träning per dag. En blandning av traditionell konditionsträning och styrketräning ger bäst resultat Observera att om du inte kan ägna hela 30 minuters blocket att utöva, kan du uppfylla dina dagliga behov med flera kortare snäppa av utbildning.