| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om Stationär Walking for Exercise

  Även om många tror att upphöja hjärtfrekvens och utveckla en hälsosam svett är nycklarna till en effektiv träning, andra skolbildningar skiljer. För de flesta stillasittande individer, är det största steget man kan ta mot att återta kontrollen över sitt liv och hälsa för att engagera sig i en rutin av stationär promenader på ett löpband. Löpband promenader erbjuder en myriad av förmåner. Vad är Stationär Walking?

  Stationär promenader promenader utförs på ett löpband eller annan träning enheten. Att vandra är "stilla" i den meningen att även om du går, du är faktiskt inte resa framåt. Stationär promenader är ett populärt alternativ till promenader utomhus, eftersom det inte är väderberoende och förblir opåverkad av säsongsmässiga förändringar. Addera När är bästa tiden att Stationär Walk?

  Den bästa tiden att stilla promenad på morgonen på fastande mage. Kroppen kommer att vara mer benägna att använda fett som energikälla under träning utförs omedelbart efter en långvarig fasta. Eftersom du bara gick 8 timmar eller mer utan att äta, är perioden omedelbart efter uppvaknandet och innan frukost den idealiska tidpunkten för stationära promenader.
  Parametrar för övning

  För att hålla kroppen bränna fett vid en optimal hastighet, temperera din gånghastighet så att du inte överskrider 80 procent av din maxpuls. Mellan intervallet 60 till 80 procent av maximal hjärtfrekvens kallas "fettförbränningszonen." En god allmän hastighet för att bibehålla denna puls är cirka 3,0 mph.
  Fördelar

  Fördelarna med stationära promenader är många. De omfattar ökad kardiovaskulär hälsa, minskade nivåer av kroppsfett, ökad känsla av välbefinnande och ökat förtroende. Dessutom, de som sysslar med täta motion vanligtvis har sänkt stressnivå, överlägsen coping mekanismer och är mer produktiva på jobbet.
  Överväganden

  För ytterligare utmaning, och att ytterligare stärka hamstring och Glute muskler, gör din stationära promenader på en måttlig lutning. Lägga till en 10 procent lutning kommer att öka antalet förbrända kalorier under träningspasset. Om du redan har bemästrat lutning promenader, lägger en lätt väst eller ryggsäck med böcker att ramp upp svårigheten.