| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Dansa för viktminskning

  Dans är en rolig aktivitet. Med de många olika dansstilar och typer av musik tillgänglig, kan nästan vem som helst hitta en typ av dans som de gillar och musik som de kan uppskatta, oavsett mängden rytm de har. En extra fördel med dans är som tillåter en stor konditionsträning när det görs under en viss tid. Om du funderar på att gå ner i vikt, kanske du är intresserad av några olika typer av danser som kan ge dig ett bra träningspass. Latin Dans

  latinsk dans är en populär form av dans som kan ge en bra träning med sina snabba rörelser och hög energi musik. Du kan delta i en latinsk dans klass i form av en salsa klass där du klä upp, bära dansskor och få en partner. Dessa klasser erbjuds i de flesta storstadsområden och klassen som typiskt varierar från nybörjare till avancerad. Dessutom har många gym erbjuder latin dans aerobic klasser som kombinerar danssteg från olika typer av latinsk dans inklusive salsa och merengue. Deltagarna kommer vanligtvis bära löparskor och träningskläder till dessa gym-baserade klasser och uppnå en utmärkt träning under en timmes dans.
  Country Dancing


  För älskare countrymusik , kan linjen och squaredans ger ett stort arbete ute och ett bra sätt att bränna bort kalorier från att äta läckra södra stekt mat.
  Populära Dance Songs

  Det finns ett antal populära dans låtar som är roliga att lyssna på och uppmuntra dans och rörelse. Låtar som "Marcarena," "Twist and Shout", "Cha Cha Slide," "Hokey kåken" och "Electric Slide" borde få dig på fötterna på nolltid. Spela dessa låtar rygg mot rygg och du kommer att få en bra konditionsträning och ha kul som utför dessa klassiska danser.
  Danslektioner

  lära sig att göra en ny typ av Dans är en verksamhet som kan kommer att bli mycket roligt och ger också ett bra träningspass. Anmäl dig till någon typ av klass som intresserar dig, oavsett om det är kranen, balett eller jazz. Ofta kommer du att arbeta på en rutin för veckor eller månader i sträck, kommer kulmen på vilken vara ett skäl där du kan visa upp din nya talanger. Inte bara kommer du lära dig något nytt, men som din praktik dina danssteg vecka efter vecka kommer du att få en hel del övning.