| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Dance Fitness för nybörjare

  Dans träning är en form av träningsrutin som innehåller danssteg med aerob aktivitet. Ett av de viktigaste områdena för att upprätthålla en övning rutin under en lång period är njutning av verksamheten. Därför är dans fitness gör så mycket känsla för människor som tycker om att dansa men hatar andra former av motion. Nybörjare bör hitta en rutin som passar deras kondition och kolla med sin läkare innan du påbörjar ett nytt träningsprogram. Börja långsamt

  En nybörjare i varje övning rutin bör börja långsamt och gradvis bygga upp uthållighet. Försöker göra avancerade rutiner dans träning kan leda till skada eller överanstränga musklerna som inte har använts på flera år.

  Börja med nybörjar klasser eller videoklipp avsedda för dem som är nya till fitness. Dessa klasser och videor erbjuda alternativ till några av de mer svåra rörelser i rutinerna. Ersätt t.ex. löpning eller jogging på plats med promenader på plats om du inte kan tolerera ett slagkraftigt rutin.

  Övervaka dina framsteg med nybörjar klasser och videor och gå till nästa fas eller unghundsklass när utmaningen är borta från nybörjar klasser. Om du upptäcker att du kan få igenom din nybörjare dans övning klass utan att bryta ett svett, gå vidare till nästa nivå för att fortsätta att bygga upp din kondition.
  Variety

  Använda video för dans träning rutiner är ett bekvämt sätt att få in ett träningspass hemma. Med tiden kanske du blir uttråkad dansa samma rutin dag efter dag. Med hjälp av olika videos dans motionera eller att olika nybörjar klasser kommer att ge dig lite variation till din träning rutin. Tristess kan vara en mördare när man försöker att utveckla en bra övning vana. Prova salsa dans, magdans, aerobic videos dans och även balett.
  Building Endurance
  Nybörjare

  att dansa kondition kan ha svårt att hänga med i utmanande rutiner i de första veckorna. Med konsekvent träning och praktik, kommer uthållighet och uthållighet förbättras. Gör vad du kan i början och sluta om du känner smärta eller inte kan slutföra klass eller video. Aldrig tvinga dig själv att fortsätta ett träningspass när du känner smärta eller har problem med att hålla upp. Din uthållighet och energi kommer att komma med tiden och konsekvent arbete.