| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Löpband Rutiner för nybörjare

  Vissa löpare hittar löpband tråkigt på grund av bristen av landskap, men du kan blanda upp saker med en strukturerad rutin. Om du är nybörjare, försök inte att köra för fort, utan prova en promenad rutin med olika lutningsinställningarna eller en kort, lätt jogging-och-promenader träning. Löpband kan hjälpa dig att komma i form utan att behöva springa planlöst i timmar. Promenader Rutiner
  p Om du vill börja använda ditt löpband med en promenad rutin, försök gå så fort du kan i 30 sekunder, sedan ner på tempot i två minuter. Upprepa denna cykel ungefär åtta gånger under en 20-minuters träningspass.
  P Om du försöker gå ner i vikt, gör en jämn mid-tempo promenad i 45 minuter till en timme. Denna aerob träning kommer att hjälpa till att hålla din puls upp och bränna fett.
  P Om du försöker bygga upp din uthållighet, power walk (gå med ryggen rak, bröstet ut, svängande armar) i ungefär fem miles, eller upp till 10 miles. Addera Alternerande Rutiner

  Alternate jogging eller löpning med promenader som ett bra sätt att börja en löpande rutin utan att trötta ut dig för mycket. Prova det här: Börja med att gå att värma upp, och sedan ta fem minuter för att sakta öka tempot tills du är jogging. Backa takten något i fem minuter, och sedan långsamt till en promenad på tre minuter. Springa eller jogga i fyra till fem minuter, sedan minskar din takt till en promenad på fem minuter. Denna rutin bör ta dig 20 till 30 minuter.

  För en snabb 20-minuters rutin med lutning, värma upp genom att gå i fem minuter utan lutning, och sedan öka din takt tills du är på en moderat hastighet med en 1 procent lutning. Håll detta tempo i tre minuter, och sedan öka din lutning 1 till 3 procent under en minut. Minska hastigheten och lutning i tre minuter, sedan öka din hastighet tre till fem steg på löpbandet och öka din lutning 1 till 2 procent under en minut. Minska din hastighet och lutning till en mycket liten lutning i tre minuter, sedan svalna under fem minuter.