| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Elliptical Workout Tutorial

  Arbeta ut på en elliptisk tillåter dig att få en effektiv konditionsträning utan skadan risken i hög genomslagskraft aktiviteter som att springa. För att få ut det mesta av din elliptisk maskin träning, är det viktigt att förstå det rätta sättet att använda den elliptiska, till de olika alternativ som maskinen erbjuder och hur använder dem till din fördel. Grunderna

  Använd alltid försiktig när du klättrar på och stänga av den elliptiska, eftersom pedalerna kommer att flytta när du kliver på dem. När du är på maskinen, börja flytta fötterna framåt i en cirkulär rörelse och maskinen kommer automatiskt att slå på. Behåll en upprätt position som du pedalen, utan att luta dig eller slouching. Du kommer att ha möjligheten att välja en förprogrammerad träningspass från elliptiska menyn, eller så kan du manuellt styra maskinens alternativ. Beroende på maskinen, kommer du att ha möjlighet att reglera motståndet i pedalerna och lutningen där du flyttar. Innan slutföra en full workout, är det en bra idé att experimentera och få en känsla för maskinen.
  Din Workout
  p Det finns tre variabler att tänka på när man arbetar ut på en elliptisk: motstånd, hastighet och tid. Börja träningen med naturlig motståndskraft av maskinen. När du först börjar använda den elliptiska, kan denna nivå av motstånd kunna ge dig ett utmanande nog träning för att uppnå resultat och göra fitness framsteg. Ellen Barrett av MyLifetime.com antyder att det bästa kardiovaskulär träning på en elliptisk kommer att höja din puls och vara utmanande, men inte så mycket så att du kippar efter luft. När ljuset motstånd maskinen blir för lätt, gradvis öka motståndet under loppet av din träning.

  Andra variabler för att använda i din elliptisk workout plan är hastighet och tid. För att öka graden av utmaning i din träning, kan du trampa maskinen snabbare. Du kan också öka mängden tid du spenderar på maskinen. Börja med 20 minuter, sedan öka tiden som din kondition ökar.
  Ändra it Up

  En viktig del för att hålla din träning effektivare med tiden förändras det. Lägg nya utmaningar, olika typer av rörelse och ny fokuserar för att hålla din rutin fräsch. Prova intervallträning, där du använder hög motståndskraft och hög hastighet under en kort tid, sedan sakta ner och minskar motståndet för en kort tid. AllEllipticals.com rekommenderar släppa händerna till sidorna under träningen, eftersom detta kommer att fungera benen och kärna hårdare. Ändra lutning är ett annat sätt att arbeta olika muskelgrupper och variation till din träning rutin.