| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kul Boot Camp Övningar

  Boot Camp övningar kan vara så intensiv eller så lätt som du vill eftersom dessa hardcore flyttar justeras enkelt för alla utbildningsnivåer och kondition. Oavsett om du arbetar ensam eller med en grupp, börja med några grundläggande övningar och du kommer att ha kul med drag boot camp på nolltid. Squat frånslag

  För fastare lår och tonas skinkor, börja med knäböj frånslag. Knäppa händerna framför dig med armbågarna ut som om du ber. Stå med hälarna axelbrett isär, pekade tårna bort på en 30-graders vinkel. Squat vid knäet, hålla ryggen rak, tills låren är parallella med marken. Svanskotan bör doppa strax under baksidan av knäna. Sedan kliver stadigt på din högra fot, lyft vänster fot upp och sparka ut så mycket som möjligt. Håll benet så rakt och högt du kan. Ta med din vänstra ben ner till utgångsläget och upprepa, sparka höger ben. Upprepa med 10 reps per sida.
  Suicide Runs
  kalorier

  Scorch och förbättra hjärt-conditioning med självmord körningar. Börja med fem markörer: en för att markera startpositionen och fyra markörer placerade vid längder från startmotorn. Kursens längd kan justeras beroende på din nuvarande konditionsnivå. Börjar på första märket, sprint till den andra markören

  , röra vid den och återgå till startposition. Tryck på startlinjen, sedan köra till den tredje markör och rygg. Upprepa tills du har berört alla markörer. Vila 1 minut eller mer, beroende på din konditionsnivå, och sedan upprepa.
  Jordbrukare Carry

  Bönder Carry är en rolig övning som kan göras i lag om du arbetar med en grupp.

  Plocka upp en tung vikt, såsom två tunga hantlar eller kettlebells, en i varje hand, och gå. Utse ett avstånd som är tillräckligt långt för att göra promenad utmanande, och plocka en vikt som är svårt men inte farligt. För kettlebells, till exempel, kanske du vill välja två 30-lb. kettlebells och hålla dem på din sida med armbågarna avslappnad. Promenera ca 15 meter till en kon och gå tillbaka.

  Gör jordbrukare att bära in i ett stafettlopp att lägga viss konkurrens till din träning. Deltagarna i varje lag förlöpa tyngden väntar gruppmedlemmar att se vilket lag som kan fullborda kretsen först.
  Burpees

  Boot camp deltagare i alla åldrar och nivåer fitness kommer dra nytta av hela kroppen övning kallad Burpees.

  I en jämn rörelse, gå från stående position till push up position (eller modifierad push-up med knäna på marken, beroende på din konditionsnivå). Gör en push-up och sedan hoppa tillbaka upp till stående ställning. Hoppa så högt du kan i luften och, när du landar, flyttar tillbaka till push up position och upprepa.

  Burpees är ett roligt sätt att avsluta ett träningspass om du tränar med en grupp. Ha en tävling för att se vem som kan göra flest Burpees i slutet av träningen innan nedkylning för dagen.