| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om Folding Löpband

  Löpband är ett av de mer populära bitar av kardiovaskulära människor fitnessutrustning har hemma. De ger en säker och låg eller ingen inverkan aerob träning. Regelbunden hjärt-eller aerob träning hjälper dig att bränna kalorier och gå ner i vikt. Det är också viktigt i förebyggande och hantering av hjärtsjukdomar, cancer, diabetes och många andra kroniska hälsoproblem. Eftersom många människor lever i säsongens områden, promenader utanför året är inte alltid möjligt, och ta sig till gymmet på en regelbunden basis kan också vara en utmaning. Att ha ett fällbart löpband hemma kan hjälpa dig att bygga regelbunden motion i din dagliga rutin. Typer
  p Det finns många sorter av löpband på marknaden. De kan vara väldigt rak och enkel att använda, eller de kan ha massor av klockor och visselpipor som kräver tid att lära sig att använda. Även om inte lika vanligt, kan du fortfarande hitta manuella eller icke-elektriska löpband, men de flesta löpband dessa dagar är elektrisk. Med populariteten i hemmet fitness växer, finns det nu några bra kvalitet löpband för hemmabruk som fälls upp. Detta kan vara ett bra alternativ om du inte har mycket utrymme.
  Missuppfattningar
  p Det är allmänt trott att alla löpband är desamma. Många tror ofta att fällbara löpband är ett bra alternativ eftersom de kommer med hjul och är därför lätt att flytta runt. Båda är inte nödvändigtvis sant. Vissa löpband, speciellt den fällbara variation, kan faktiskt vara ganska ostadig och kan inte ge tillräckligt med dämpning för dina leder. Tillverkarna går ofta den vägen för att göra löpbandet mer prisvärda och låg vikt. Tyvärr spendera tid på löpband som är ostadig eller inte har ordentlig dämpning kan lämna dig med kronisk rygg-och ledvärk. Dessutom har många fällbara löpband som är god kvalitet är faktiskt väldigt tunga att flytta runt, och vissa kan även vara svårt att vika. Det är bäst att besöka några butiker och försöka vika och flytta löpbandet innan du köper. Du kan behöva köpa ett löpband som du kan vika, men inte röra, för att få en som är tillräckligt bra kvalitet.
  Funktioner

  god kvalitet löpband ska inte skaka eller gunga när du använder det och det bör ha en robust och solid bas. Detta gäller särskilt om du ska använda lutning funktion eller springa. Den gångavstånd yta borde ha en del ger till den. Det ska inte känna att du går på cement. En grundläggande löpband bör passa de flesta människors behov. Det kan vara trevligt att ha funktioner som talar om hur långt du har gått, men de flesta av de övriga funktionerna på löpbandet är vanligtvis inte korrekt eller nödvändigt. Funktioner såsom pulsmätare, som kräver att du håller handtagen ger inte en exakt puls. Du är bättre att bara ta din puls eller med hjälp av en anordning hjärtfrekvens som remmar på bröstet. Om du vill hålla reda på hur många kalorier du bränner, se till att du får ett löpband som gör att du kan ange din ålder, vikt och annan statistik, eftersom alla dessa faktorer kommer att påverka hur många kalorier du verkligen brinner.

  Fördelar

  ha ett löpband, falsning eller inte, hemma kan hjälpa dig att hålla på rätt spår med en stadig träning även när vädret är dåligt eller så kan du inte komma till gymmet . Det kan sättas upp framför TV för att hjälpa dig att fördriva tiden. Detta är då en fälla ihop löpband är praktiskt. Du kan hålla den i vardagsrummet, och har det tar mindre plats när den inte används. Så länge du köper en bra kvalitet löpband, bör du kunna få ett bra träningspass på en regelbunden basis utan stress på knän, höfter eller rygg. Naturligtvis, se till att du också bära lämpliga stövlar. Få bra kvalitet sneakers som är gjorda för promenader eller löpning. Använd inte flip flops eller träskor samtidigt på ett löpband eftersom de inte stöder foten och fotleden och du kan resa. Addera Expert Insight
  p Om du har svårigheter med balans, är en bra funktion ett gem som krokar att du och löpbandet. Sen om du faller eller blir för långt tillbaka, kommer nyckeln dra ut och stoppa löpbandet. Kontrollera att löpbandet skenorna är högt nog att du inte behöver luta sig framåt för att hålla på. Om du hittar ett löpband du vill, men de räcken är för låg, kan du köpa tillägg som klämma på och göra räcken högre. En annan kul funktion av vissa löpband är de som kommer med interaktiva eller virtuell verklighet program. Löpbandet ansluts till din CD-spelare eller TV. Sedan infogar du en speciell CD eller DVD som kommer att ta dig igenom ett träningspass. Du kan antingen bara följa med eller vissa program faktiskt styra hastigheten och lutningen på löpbandet.