| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Konvertera Rollers till Motion Rollers

  Rollers huvudsak förvandla din cykel till en stillastående cykel för inomhus träning. Snarare än att bara ge två valsar, liknande de som finns på ett transportband, ger en rörelse vält en extra rulle för framhjulet. Den bakre hjulet vaggas mellan två valsar, så att cykeln inte kan ta bort. Den främre rullen stödjer framhjulet, vrida hela mekanismen i ett löpband för din cykel. Och med tillägg av framhjulet rullen, balanserar du precis som att rida utanför för mycket mer realistisk rörelse. När du har en stationär vals, är det inte alltför svårt att omvandla den till en rörelse rulle. Saker du behöver
  Stationär rulle
  Gummi drivrem
  Tape Metal åtgärd
  såg
  Drill
  rektangulära rör stål
  1/4-tums bultar
  Nylon låsning nötter
  Brickor
  Nut
  Wrench
  Hylsnyckelsats
  rulle Transportband med gängad axel
  Visa fler instruktioner
  1

  Mät din cykels hjul bas genom att mäta från mitten av det bakre hjulnavet till mitten av den främre hjulnavet.
  2

  förställa den stationära rullen, så att du kan glida en rem gummi kör över en av sina två rullar - en närmast cykelns vevaxel. Drivremmen måste vara ca 3/4 tum bred och sträcker sig från den stationära rullen att den nya främre valsen för att överföra rörelse från bakhjulet till framhjulet på cykeln. Skjut drivremmen över änden av rullen, sedan fäst det stationära valsen.
  3

  Klipp två bitar av 2 1/2-tums rektangulära rör stål längden på din cykel hjulbas. Dessa kommer att användas för förlängningsskenor. Skär dem med en metall cut-off sågar, sågar en kotlett med en skärande kniv eller en bågfil, är noga med att göra ett rakt snitt.
  4

  Borra 1/4-tums monteringshål genom förlängningsskenor. Med båda bitar i linje och staplade på deras sidor, borra ett hål, från sidan, genom de rektangulära rör, en tum från slutet. Borra ett andra monteringshål 2 meter från den första.
  5

  Ställ förlängningsskenor utanför rälsen i din stationära valsen med monteringshålen intill rälsen.
  6

  Borra hål genom rullens skenor, med hålen i förlängningen skenorna som mall. Skjut 1/4-tums bultar genom hålen, med brickor på varje sida av rälsen. Fäst dem inte, ännu.
  7

  Mät halva avståndet mellan dina två bakre rullarna och gör ett märke på förlängningsskenor anger halvvägs.
  8

  Mät från den halvvägs, utmed förlängningsskenor, avståndet till cykelns hjulbas och göra ett annat varumärke.
  9

  Gör ett tredje märket, 2 inches tillbaka mot de stationära rullarna. Detta märke kommer att vara platsen för din tredje "rörelse" rulle.
  10

  Borra hål i förlängningsskenor att montera den tredje rullen.
  11

  Thread ett bult över varje ände av rullarna "axlar, skjut sedan en bricka flush på bultarna.
  12

  Sträck bältet gummi bilresa från den bakre rullen över änden på den främre rullen.

  13

  Skjut förlängningsskenor över framrullen-axlarna, skjut två brickor och fäst med nylon låsmuttrar och en skiftnyckel.
  14

  Fäst förlängningsskenor till den stationära valsen med nylon låsmuttrar. Du behöver en skiftnyckel eller en spärrfunktion inställd att dra åt muttern och en andra skiftnyckel för att hålla bulten änden så att den inte snurrar.
  15

  Justera bältet gummi enheten vid kanten av vältar. Addera