| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Antag Ständiga Head to Knee Pose i Bikram Yoga

  Den stående huvud till knä är den femte hållning i Bikram sekvensen av yogaställningar. När du flyttar in i denna hållning, bör du uppleva en fin sträcka av ryggraden, axlar och hamstrings samtidigt stärka lår och vrister. De flesta människor kommer att känna en lugnande av hjärnan och frisättning av stress de håller pose. Även om det är en del av den Bikram sekvens av ställningar, den stående huvud till knä, eller Dandayamana Janushirsasana kan arbetas in i någon yoga. Saker du behöver
  yogamatta Lösa, bekväma kläder
  Visa fler instruktioner
  1

  Börja med att stå på yogamattan med fötterna ihop.
  Sida 2

  Rita din högra fot utanför mattan och ta tag i detta foten med båda händerna. Fingrarna ska vara sammanflätade under sulan på höger fot, särskilt bågen. Undvik att placera tummarna på topparna av dina fötter, utan vila dem ovanpå pekfingrarna Addera 3

  Räta på vänster ben från höften ner till mattan, men undvika låsning. vänster knä i processen. Även om din vänstra fot är helt på marken, hålla din vikt förskjuts något framåt, närmare bollen på foten, inte hälen.
  4

  Förläng ditt högra ben ut, hålla förlängningen långsam, som du behålla din balans i pose.
  5

  Fortsätta utvidga rätten benet tills det är parallellt med golvet. Det enklaste sättet att åstadkomma detta är, i stället för att trycka den högra foten ut, tänk på att trycka den uppåt. När du gör detta, förlänga din ryggrad från nacken ner till svanskotan.
  6

  Låt axlarna sjunka till sin naturliga position när du utöka dina armar, bibehålla greppet på höger fot, och räta benet, och se till att engagera musklerna i höger lår.
  7

  Round din ryggrad och släpp dina armbågar när du sänker huvudet för att ditt knä. Undvik att tappa din mage på låret. Tänk på att dra in naveln upp och in i din ryggrad som din vik fram. När du släpper ditt huvud till ditt knä, tuck hakan i bröstet. Detta kommer att förlänga sträckan av ryggraden upp genom halsen.
  8

  Håll denna position i 30 till 60 sekunder, andas jämnt och smidigt, innan föra din högra fot tillbaka till golvet.

  9

  Upprepa steg 2 till 8 för den andra sidan av kroppen.