| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder en elliptisk tränare att arbeta utanför babytyngd

  Om du visste att du kunde ha ordnat det, skulle du förmodligen slutat på något att muta storken till flyga iväg med den extra barnet vikt du har fått under graviditeten. Tyvärr, det finns bara ett sätt att gå ner i barnets vikt och det är att arbeta bort det. Komma tillbaka i form genom att lära sig använda en elliptisk tränare att arbeta utanför babytyngd. Saker du behöver
  Ellipstränare
  pulsmätare (tillval)
  Visa fler instruktioner
  1

  Håll ryggen rak, huvudet framåt och dina muskler buken drog i hårt du använder den elliptiska tränare. Detta kommer att bidra till att stärka dina magmuskler samt mål överskott babytyngd från midjan och magen.
  2

  hålla en konstant fart när du använder den elliptiska tränare. En konsekvent, jämn takt kommer att snabba upp din ämnesomsättning att bränna mer kalorier (upp till 85 procent från fett) och hjälper dig att arbeta bort barnet vikt snabbt. Addera 3

  Håll din puls i fettförbränningszonen att arbeta bort barnet vikt snabbare. Det är bäst att använda ett hjärta monitor för att hitta ditt målpuls. Men om du inte har en, kan du använda den beräknade ålder formel. För att göra detta, dra ifrån din ålder från 220 och multiplicera resultatet med 65 procent. Till exempel, vid 35 års ålder, skulle ovanstående formel ge en (avrundat) 120 hjärtslag per minut.
  4

  Vet att styret på en elliptisk tränare vanligtvis används för att upprätthålla balansen och inte som en del av träning rutin. Men vissa människor tycker det svängande rörelse som använder styret kan ge. Det är upp till dig. Men, tänk på att mer motstånd och styrketräning levereras till benen och bak om du helt enkelt använda styret för balans, eller inte alls. Detta är viktigt om du behöver rikta höfter, lår och skinkor att arbeta bort överflödig barnet vikt.
  5

  planerar att spendera 20 till 30 minuter på den elliptiska tränare 3 till 4 dagar per vecka. Om du hålla pulsen i fettförbränningszonen under dessa tider, kan du förvänta dig att bränna cirka 300 till 400 kalorier per session. I kombination med en fettsnål diet, bör regelbunden användning av den elliptiska tränare på detta sätt hjälpa dig att arbeta bort barnet vikt snabbt.