| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man startar en klass Barnvagn Fitness

  Fördelarna med att starta en klass sittvagn fitness är dubbel. Först, du skörda fördelarna med att komma i form och samtidigt umgås med ditt barn. Det andra, kan du njuta av de fördelar som kommer med att vara företagare. Glöm inte den extra belöning för att hjälpa andra mammor i ditt område komma i form. Instruktioner
  köpa en franchise
  1

  Hitta ett program barnvagn kondition du gillar. Det finns många program där ute, inklusive Barnvagn steg, StrollerFit och Strollercize. Forskning olika program för att lära sig så mycket du kan om de olika bolagen.
  2

  Begär franchise-information när du hittar ett program som passar dina mål. Review allt och se till att det inte finns några dolda fångster.
  3

  Förbered din ekonomi. Starta en klass sittvagn fitness kommer att ta pengar, men hur mycket beror på franchise du väljer.
  4

  Lär kraven. Behöver du vara certifierad i fitness eller kommer företaget utbilda dig? Ska du lära dig HLR? Har du vara på din idealvikt innan programmet startas? Hitta svaren på dessa frågor innan du börjar.
  5

  Annonsera din nya klass sittvagn fitness med hjälp av företaget tillhandahållna informationsmaterialet. Om det finns lite konkurrens i ditt område, bör du lätt hitta intresserade mammor.
  Starta ett nytt företag
  6

  Bestäm hur du ska strukturera din verksamhet barnvagn kondition. Alternativ inkluderar enskild firma, bolag eller aktiebolag. Betrakta de skattemässiga konsekvenserna och investeringar dollar innan du gör några beslut. Också inhämta nödvändiga affärer licenser och köpa försäkring.
  7

  Hitta finansiering. Jämfört med andra företag, behöver du inte mycket att starta din klass sittvagn kondition, men du kommer att behöva några pengar för reklam och utrustning.
  8

  lära sig övningarna eller utveckla nya övningar. Fokus på ett säkert sätt med barnvagnen och barnet i träning.
  9

  Bli certifierad som en fitness instruktör om du inte redan är certifierade. Om du inte vill att undervisa klasser, överväga att anlita certifierade instruktörer.
  10

  Hitta en plats att hålla dina klasser. Använd lokala utomhus spår så mycket som möjligt men har en backup plan för kallt eller regnigt väder.