| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man ner i vikt snabbt efter graviditeten

  Gå ner i vikt efter graviditeten är en utmaning. Men kasta de överskjutande pounds och återta den kropp du en gång kände är inte uteslutet. Läs vidare för att lära sig att gå ner i vikt snabbt efter graviditeten. Saker du behöver
  Promenadskor
  gym medlemskap (tillval) katalog Fria vikter eller band motstånd (tillval)
  Visa fler instruktioner
  1

  Ät gott under graviditeten. Ett av de bästa sätten att återgå till en hälsosam vikt snabbt efter graviditeten är att upprätthålla sunda matvanor under graviditeten. Fall inte in i "äta för två" trap. Du är inte äta för två vuxna. Du äter själv, och för en liten en som väger 10 kg. vid sitt tyngsta. Tre väl avrundad måltider per dag, bör plus två eller tre nyttiga snacks räcka.
  2

  Håll formen under graviditeten. Förutom att äta bra under graviditeten, kommer att upprätthålla en viss nivå av fysisk aktivitet till stor hjälp med viktminskning efter graviditeten. Såvida du inte är på sängläge, prova att gå för en lätt promenad varje dag. Prenatal yoga klasser erbjuder försiktig stretching och styrketräning speciellt för gravida kvinnor. Dessutom, kan lätta bärande övningar (som bicepscurl) fortfarande göras under hela graviditeten för att hålla musklerna tonas.
  3

  Gå ett gym med barnomsorg. Detta kommer att bidra till att minska stressen att hitta en barnvakt. Tack och lov, många gym erbjuder barnomsorg medan du tränar.
  4

  Planera måltider. Det är lätt att glömma att äta frukost när du har en ny bebis att ta hand om, eller att stoppa en handfull cookies i din mun mellan blöjbyten och matning. Planering måltider kommer att hjälpa dig att vara fokuserad på att äta hälsosamt. Se till att dina planerade måltider är friska och ge dig tillräckligt med kalorier och näringsämnen. Inte svälta dig själv efter graviditeten är lika viktigt som att inte binging var under.
  5

  träning en del av rutinen. Du kan inte kompensera för sex dagar av lättja med en utökad träning. Konsekvent träning, även om det är bara lite, kommer att ge bättre resultat snabbare, och det får dig att må bättre också.