| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur bli av graviditet Fett

  När du är gravid, är det hälsosamt att få cirka trettio pounds. Även om detta verkar vara en hel del vikt att bära, framför allt eftersom ditt barn kommer sannolikt att väga mindre än tio pounds, är det extra vikt som utför viktiga funktioner. Det ger bostäder för ditt barn. Det är ett lagringssystem för näringsämnen för dig och barnet. Den viktökning är också kroppens sätt att förbereda för fysisk ansträngning som krävs för att föda. Tyvärr försvinner vikten så behövs under graviditeten inte när du föder. Du vill gå tillbaka till en hälsosam vikt. Det bästa sättet att göra det är genom att följa en hälsosam diet och införliva några enkla övningar i din dag. Instruktioner
  1

  Stressa inte det. Din kropp har gått igenom en mega-marathon och behöver tid att återhämta sig. För de första två eller tre veckor, hålla sig till en hälsosam kost och koncentrera dig på ditt barn.
  2

  När du har etablerat en rutin och kroppen har återfått styrka, kan du börja fokusera på viktminskning. Diskuteras här är ett träningsprogram utformat för att hjälpa dig att förlora din graviditet fett, men du behöver för att fortsätta med en hälsosam diet. När du sitter på golvet med din nya bebis, göra några enkla stretchövningar. I sittande ställning med benen utsträckta framför dig, nå för tårna. Inte stam eller försöka göra flera repetitioner av sit-ups. Bara stretch och andas, stretch och andas.
  3

  Ligg platt på magen. Sträck ut armarna framför dig. Höj armarna och benen lite, håll en stund och sedan långsamt sänka dem. Återigen, göra detta utan att stressa kroppen.
  4

  Placera dig själv på golvet på händer och knän. Sakta höja din högra benet och sträcka ut från bakom dig. Sänk den och göra samma sak för vänster ben. Stretching övningar som dessa fokuserar på att återvinna din muskeltonus, särskilt i magen och skinkorna. Varje vecka, lägga till extra repetitioner för att bygga upp styrka.
  5

  Utnyttja de promenader du tar med ditt barn. Gå så raskt som möjligt. Vartannat kvarter, stoppa och sätta sig på huk för att kolla på ditt barn. Böj inte över, gör en djup knäböj och hålla positionen för en stund medan du beundrar ditt barn. Försök att få minst fyra djupa knäböjningar i per promenad.
  6

  Nu när du har byggt upp styrka och muskeltonus, kan du sparka upp ett hack. Hand i hand om ditt barn över till din partner eller betrodd familjemedlem och ta en rask promenad på egen hand. Gör detta varje morgon eller kväll. Öka avståndet med ett block var tre eller fyra dagar.
  7

  När ditt barn tupplurar, tar tio minuter att göra sit-ups, djupa böjar knä och stretchövningar. Genom att göra detta kan du bestämma en övning rutin som gör att du kan bygga upp kroppens styrka, gå ner i vikt, och har tillräckligt med energi för att ta hand om ditt barn.
  8

  Övningarna diskuteras här är riktade till muskeltonus och gemensam styrka. Din graviditet fett kommer inte att släppa ut inom några dagar med denna plan, men du kommer att förlora din graviditet fett och återfå en hälsosam vikt. Genom att långsamt ta bort vikt med låg påverkan övning, du låter din kropp att omvandla mycket av att graviditet fett till muskler och energi, två saker som du behöver en hel del på denna punkt. Inom fyra till sex månader, bör du kunna återgå till en högre effekt träningsprogram. Du kommer att ha förlorat din graviditet vikt och din kropp kommer att vara friska och starka.