| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bränner fett på höfter och lår

  Gå ner i vikt kan vara en svår uppgift när man är överviktig, men ännu mer så när man redan är i bra form. Både för de som är överviktiga och i relativt gott skick, tenderar kroppsfett att ackumuleras och ligga kvar i vissa problemområden som motstår fettförbränning mer envist än andra. Hos kvinnor i synnerhet, tenderar fett att ansamlas runt höfter och lår, och många kvinnor tycker att fettreserver på dessa platser är svårast att bli av med. Saker du behöver
  träningskläder och skor
  Visa fler instruktioner
  1 kvinna äter en hälsosam måltid

  intag Limit kalorier. Vissa kallar det bantning, medan andra kallar det en kontrollerad. Men vad du än kallar det, äta hälsosamt och hålla kontroll över kaloriintag är ett måste när du försöker bränna fett på någon del av kroppen. Gå ner i vikt och bränna fett är en fråga om att spilla mer kalorier än kroppen tar i varje dag. Genom att begränsa mängden kalorier du äter, kan kroppen inte härleda all den energi den behöver från din kost, så det börjar bränna fett för att kompensera.
  2 Kvinna som äter en hälsosam frukost

  Ät en stadig frukost på morgonen, och mindre mat senare under dagen. Frukost är ofta som den viktigaste måltiden för en anledning. Äta frukost gnistor ämnesomsättningen, vilket gör det möjligt för kroppen att enkelt bränna kalorier under dagen. Kroppen är som en ugn, och ämnesomsättningen är värmen i ugnen: Ju högre det blir, desto snabbare kommer det att bränna bränslet
  3 Kvinnor utövar

  Få regelbunden aerob träning.. Samtidigt begränsa kalorier och optimera kroppens ämnesomsättning är första stegen mot att bränna fett, får ingenting kroppen bränner kalorier som långvarig träning. Hög intensitet motion kan också bränna kalorier snabbt, men det är oftast för svår att upprätthålla. En mindre intensiv aerob träning som pågår under en längre period på 30 till 60 minuter brukar maximera kalorier bränner. Kardiovaskulära aktiviteter såsom jogging, simning, rodd, spinning, yoga och elliptiska övningar maskin är alla bra sätt att bränna kalorier. Ingen konditionsträning har en definitiv fördel gentemot en annan att rikta höfter och lår: Det handlar om att bränna totala kalorier. Blanda cardio träning är ett bra sätt att hålla pass färskt och intressant. För att starta, syftar till att få minst 30 minuters kontinuerlig aerob träning tre till fyra gånger i veckan.
  4 Kvinna gör måttlig styrketräning

  intensitet Öka motion och varaktighet till ytterligare resultat. Att ha en regelbunden motion rutin är stor och kommer förmodligen att få dig i hyfsad form, men att vara nöjd med en viss nivå av kondition kanske inte tillräckligt för att bli av med problemet fett på höfter och lår. Du kan bokstavligen måste gå den extra milen för att bli av med det: Förläng din träning och pressa dig hårdare och snabbare. Göra lätta lyft övningar vid höga repetitioner för att öka muskulär uthållighet och tonen kan bidra till att öka graden av kaloriförbrukning, samt skulptera en vältränad kropp under fettet, vilket kommer att avslöjas mer och mer eftersom fettet smälter bort. Allmänna övningar inklusive crunches, armhävningar, pull-ups, chin-ups, knäböj, Bencurls och höjningar kalv kommer alla hjälpa till att bygga övergripande muskelstyrka och skapa energi-hungriga muskler som bränner fler kalorier.