| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bränner fett under armarna

  förlora vikt är en svår process. Oavsett om du försöker diet, motion eller utöva en kombination av de två, hålla fokus och hålla sig till verksamheter som är nya och obekväma tar en stor beslutsamhet. Även om du är i relativt gott skick, kan fett vara koncentrerad till vissa problemområden, liksom magen, skinkorna och under armarna. Envis underarm fett är särskilt vanligt hos kvinnor, och att bli av det tar ofta ett engagemang utöver det som behövs för att uppnå en hälsosam vikt. Instruktioner
  1

  Få regelbunden aerob träning. Att bli av med kroppsfett i problemområden som armhålor kräver att du bränner upp betydligt mer kalorier än du tar i. Sträva efter att träna minst fyra gånger i veckan, för perioder som varar i minst en halvtimme. Långvarig konditionsträning som jogging, simning, cykling och yoga är ett bra sätt att skapa en långvarig kaloriförbrukning som kommer att hjälpa till att minska fett och öka din ämnesomsättning.
  2

  Öka längden och intensiteten på träningen som du förbättra. Att få regelbunden motion är bra, men för att bli av envis arm fett, kan du inte vara nöjd med att bara behålla din nuvarande träning nivå. Ständigt öka varaktighet och intensitet aeroba aktiviteter. Sätt mål för att motivera dig själv som du förbättrar, såsom utbildning för ett 5k lopp, lära sig simma eller ens köra ett maraton.
  3

  Använd portion kontroll. Begränsa ditt kaloriintag så att träning bränner mer energi än du förbrukar är det som i slutändan kommer att leda till att bränna underarm fett. När du tränar mer, kan du märka en ökad aptit, så lite mer kaloriintag är OK, så länge din träning är intensiv nog för att kompensera. Använda träningspass maskiner på gymmet som räknar hur många kalorier du bränner kan hjälpa dig att få en uppfattning om hur mycket motion tid behövs för att arbeta bort olika livsmedel.
  4

  Gör ljus lyft för att öka muskulär uthållighet och styrka. Även tunga lyft tenderar att bygga skrymmande muskler, vilket ofta är kontraproduktivt att söka attraktiva underarmar, kan en rutin för lätta lyft på höga repetitioner hjälper skulptera en vältränad kropp som kommer att bränna fler kalorier. Ju mer muskelmassa du har, desto mer kalorier kommer du att bränna eftersom musklerna är engagerade.