| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Födsel Viktminskning

  Gå ner i vikt efter en förlossning är en fråga många mammor kämpar med. Även när de äntligen hitta tid för ett träningspass, de är för trött för att ens tänka på bra konditionsträning eller styrketräning. Och som för hälsosam kost, de flesta gånger är det bara lättare att ta något i en hast än att bli berörda av näring. Gå ner i vikt på rätt sätt kommer alltid ta hårt arbete och engagemang, men det finns några sätt för mammor att göra banta lite enklare och roligare. Ta ett mellanmål


  Det bästa sättet att bekämpa matmissbruk är genom att äta. Om du hoppar över måltider eller gå för lång tid mellan måltiderna, kommer du mer än sannolikt överäta när du äntligen få en måltid. Genom att ha hälsosamma mellanmål till hands medan du kör ärenden och ta hand om barnet, hindra dig själv från att göra dåliga val av mat eftersom du är hungrig.
  Amma

  Vissa kvinnor ser det som ett besvär och en del kvinnor ser det som naturligt bindning med sina barn. Hursomhelst, kan du bränna mellan 600 och 800 kalorier genom att bara sitta ner och amningen. Det kan vara lite obehagligt i början, men det kan vara värt att se resultatet. Tänk på att din kalori behov kommer att minska drastiskt, så håll till en kalorifattig diet eller motion lite mer regelbundet.
  Hitta en vän


  Träna med en kompis kommer att göra dig mer ansvarig för din träning regim. Att veta att du har en vän litar på dig att hålla dina inlösen kommer att ge dig mer motivation att stanna på rätt spår. Det är ännu bättre när din vän är också en ny mamma. Försök promenera tillsammans med dina barn eller att hitta en mamma övning klass i ditt område. Du kommer bli förvånad över att se att de faktiskt existerar. Det finns många skäl till varför dricksvatten är nyckeln till att förlora vikt
  Drink Water

  , särskilt efter en förlossning . Inte bara är det gratis kalorier, men också släcker törsten och hjälper processen att bränna lagrat kroppsfett. Och det kommer att hjälpa dig att äta mindre genom att du känner dig full, speciellt om du äter mycket fiber.
  Inte stressa
  p Det finns ingen anledning att bråttom när det gäller att få tillbaka din kropp i form. Inte bara kan du göra skada på din egen kropp genom att pressa sig själv för långt för tidigt efter förlossningen, men du kan vara kort-ändra ditt barn om du ammar eller om du inte är. Kom ihåg, att förlora vikt långsamt och stadigt är alltid det bästa sättet att gå.