| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man blir av Right Belly vikt efter en C-avsnitt

  Att ha en bebis är ett liv-och kropp-ändra upplevelse. Om du är en av de 25 procent av kvinnor som hade ett kejsarsnitt, kan överskott magen fett är ett problem. Skaffa en platt midsection kan tyckas omöjligt, men med disciplinerad träning och att äta, kan du förlora magen fett efter en C-sektionen. Saker du behöver
  Läkarens clearance
  Diet program
  Visa fler instruktioner
  1

  uppnå godkännande från din läkare innan du påbörjar någon efter operationen träning. Läkare brukar be patienter som har genomgått ett kejsarsnitt att vänta minst 6 veckor innan de deltar i någon ansträngande träning, lyfta eller stretching. Dina muskler har skurits och behöver tid att läka.
  2

  bort all skräpmat från ditt hus och åta sig att äta hälsosamt. Om du ammar, inte snåla på dina måltider och kost när det gäller att begränsa kalorier. Fokusera din kost på hälsosamma alternativ såsom färsk frukt och grönsaker, magert kött som kyckling och fisk, fullkorn, såsom fullkornsbröd och brunt ris, yoghurt och ost med låg fetthalt. Drick mycket vatten samt att stödja läkning och avgiftning.
  3

  Begå till en övning rutin. När din läkare har sagt sitt OK för dig att utöva, fokusera på hjärt, kalori-bränning övningar såsom makt promenader (kanske med din barnvagn), jogging och cykling. Utför dessa minst tre gånger i veckan i 30 minuter eller mer. Dessa typer av övningar hjälpa dig att förlora totala kroppsfett och förbättra utseendet på din mage. Efter fyra till sex månader, lägga in specifika övningar till målet och ton din mittsektion. Pilates och yoga hjälpa dig att slappna av från ditt hektiska liv som en ny mamma och fokusera utbildningen på kärnan i din kropp.
  4

  Amma ditt barn om du kan. Processen att amning bränner extra kalorier och snabbar upp krympningen av livmodern, hjälper tömma magen. Kom ihåg att näring och vätska måste vara högprioriterade om du har möjlighet att amma.
  5

  Ha tålamod. Det tog minst nio månader att lägga på extra vikt. Förvänta dig inte att försvinna över en natt. Det bästa sättet att gå ner i vikt och behålla den är genom flitig, konsekventa kostförändringar och motion. Åta sig att dessa för livet, och din mage kommer att tömma.