| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Post-Baby viktminskning

  Kvinnor tenderar att få trettio eller fler pounds när de blir gravida eftersom det är helt enkelt vad deras kropp och barnet behöver utvecklas ordentligt. Men när en kvinna har levererat sitt barn allt som extra vikt inte bara ramla av. I själva verket kan fastna runt ganska länge, lämnar kvinnor frustrerad och känner sig oattraktiva. Förlora efter barnet vikt kan vara svårt men med lite ansträngning och en plan, kan varje kvinna gå ner i vikt och få henne före graviditeten kroppen tillbaka inom ett par månader. Amning

  Enligt en studie gjord av University of Georgia, tillsammans med många andra studier, främjar amning viktminskning. Detta beror på att amning är själva arbetet och tvingar kroppen att bränna upp till 500 kalorier per dag för att producera den mjölk som behövs för barnet. De som uteslutande amma förlora mer vikt än kvinnor som blandar amning med formel utfodring. Så låt dina barn amma eftersom det inte bara är hälsosammare för dem, men det är bra för dig också. Addera Promenader med Baby

  ta barnet till en daglig promenad är bra för er båda. Bara 30 minuters promenad varje dag (1 1/2 miles) kommer att hjälpa dig att bränna 150 kalorier. Också går upp och ner för trapporna i 15 minuter hjälper dig att bränna samma mängd. Så gå ut i den friska luften och skjuta vagnen eller gå upp och nedför trappor med din lilla nog varje dag och du kommer att vara på väg.
  Sova

  Även om det kommer att bli svårt att sova eftersom ditt barn kommer att få upp varje par timmar som måste matas och ändras, måste du sova. Ta tupplurar när barnet gör så att systemet fungerar korrekt. Brist på sömn gör att kroppen längtar ohälsosamma kolhydrater och snabba ökar energi som kommer att arbeta mot dina mål viktminskning. Du faktiskt bränna kalorier när du sover så dra nytta av den tid du har att vila och vet att det är riktigt vad som är bäst för dig.
  Undvika fett och tomma kalorier

  Cut ut fettet och tomma kalorier som läsk, chips och godis. Om du ammar bör du ändå vara att äta så bra som du gjorde om du var gravid som vad du äter går direkt in i bröstmjölken och ditt barn. Klippa ut dessa onödiga fett och kalorier hjälper dig släppa vikt snabbare.
  Lyft Baby
  vikter

  Lifting kommer hjälpa till att snabba upp din ämnesomsättning medan du bränner kalorier och toning din muskler. Istället för att använda faktiska hantlar, men använd ditt barn. Detta ger dig bindning tid med ditt barn så att du håller henne underhöll och få din valubale mamma tid och som också passar i dessa pass. Gör knäböj, utfall och hissar med ditt barn som din vikt.