| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Födsel viktminskning träningsprogram

  De nya mammor kommer vara glad att veta att så snart de är klara, kan de börja träna, så länge som deras läkare godkänner. Kvinnor som har haft en C-avsnitt bör normalt vänta i sex veckor innan du gör magövningar. Kegel övningar

  Kegel övningar är det bästa postnatal träning att göra. Kegel övningarna stärker musklerna i bäckenbotten, vilket töjas efter en förlossning. De är mycket lätta att göra. Bara sitta eller stå och pressa musklerna i bäckenbotten som om att försöka stoppa ett flöde av urin. Arbeta upp till 100 kramar per dag och håller var och en i tre till fem sekunder. Du kan även göra dessa i framför TV: n eller under körning. Addera Cardio

  Oftast är det bäst att vänta fyra till sex veckor innan du gör aerob aktivitet, men dubbel -kolla med din läkare. Promenader, simning och andra skonsamma övning är perfekt. Börja långsamt och sluta när du känner dig trött eller sjuk. Du kan börja med bara 10 minuter och arbeta upp därifrån. Två 10-minuters sessioner är lika effektivt som en 20-minuters session för att stärka ditt hjärt-systemet och bränna kalorier. Använda en stationär motionscykel är en annan låg-påverkan sätt att komma i form. En liggcykel kan vara mer bekväm, men om du kan använda en upprätt, försök att göra det eftersom att sitta upp kommer att bidra till att stärka musklerna i magen och ryggen.
  Styrketräning

  p Det finns många rutiner du kan dra nytta av hemma för att stärka och tona dina muskler efter förlossningen. Du kommer att vilja fokusera på nedre delen av ryggen, abs och armar som dessa muskelgrupper är mest använda i vården av din nya bebis.

  Perfect Födsel workout är en träning du kan göra med ditt barn. Det ritades av Karyne Steben, en akrobat som utförs med Cirque du Soleil. Ett exempel övning du kan göra med ditt barn är en böjd ben reverse crunch. Ligg på rygg och böj knäna till bröstet. Placera ditt barn säkert på smalbenen. Håll ditt barns händer och förlänga benen tillbaka, hålla dem parallellt med golvet, och sedan föra dem tillbaka till bröstet. Detta mål de nedre magmuskler.

  Du kan också göra pressar barnet bröstet för att stärka armarna. Ligg på rygg med böjda knän och fötterna på golvet. Håll barnet vid bröstet och pressa honom eller henne upp till taket. Böj armarna och ta ditt barn tillbaka till bröstet. Gör inte fler reps än du enkelt kan göra utan trötthet.

  Postnatal Pilates och yoga klasser erbjuds på många gym och studior om du vill ha mer socialisering, eller så kan du beställa DVD-skivor på nätet.
  Addera