| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får din mage platt Efter en Ceserean

  Efter förlossningen, många kvinnor är ivriga att komma ner till sin före graviditeten vikt och form. Du kanske upptäcker att komma tillbaka till din ursprungliga vikt är lättare än att få formen tillbaka, särskilt i magtrakten. Musklerna har sträckt betydligt för att göra plats för ditt barn, och att få dem tillbaka i form är en utmaning. Om du har haft ett kejsarsnitt, kom ihåg att du har opererats, och du måste ge din kropp rätt mängd vila innan någon träning regim. Se till att få godkännande från din läkare innan du påbörjar någon diet eller motion plan. Saker du behöver
  motion kläder
  Jogging skor
  Barnvagn sele
  baby eller bärare
  gördel eller postoperativt underkläder
  Workout behå
  Visa fler instruktioner
  Komma i form
  1

  lämplig kombination av kost och motion och konsekvent ansträngning kommer att hjälpa dig att få din platta mage tillbaka. Ta din tid, särskilt om du ammar. Låt din kropp att återhämta sig i minst sex till åtta veckor efter operationen innan du försöker någon form av motion. Fråga din läkare innan du börjar.
  2

  Köp en speciell typ av underkläder som utformats speciellt för efter operation som kommer att fungera som en gördel och hjälpa dina ärr att läka snabbt. Detta kan bidra till att minska svullnader runt ärret, och hjälper dig att känna dig smal i tiden.
  3

  Din diet plan kommer att bero på om du ammar. Om du är, inte klippa någon mat grupp ur din kost helt och vara säker på att du konsumerar tillräckligt med kalorier dagligen för dig själv och ditt barn. Kom ihåg att amning förbrukar 200 och 500 kalorier per dag. Äta 05:55 mindre måltider varje dag rekommenderas, och mål för att förlora en och en halv pounds per vecka.
  4

  aerob aktivitet är nyckeln till att få tillbaka i form. Börja med promenader, och du kan sätta barnet i denna verksamhet antingen i en sele typ bärare eller en barnvagn. Börja med promenader en mil varje dag, och du kan sakta arbeta upp till längre promenader. När du har gått i ett par veckor, kan du prova jogging så länge kroppen känns upp till det. Kontrollera att du har en bekväm rinnande bh och skor, och om du vill ta barnet tillsammans är det en bra idé att investera i en jogging barnvagn.
  5

  Börja långsamt med muskelbyggande övningar. Fortsätt med Kegel övningar som du troligen lärt dig under graviditeten, vilket upphandlande musklerna i bäckenbotten som om du stoppar flödet av urin. Lägg en enkel övning mage muskler genom att dra in naveln och uppåt. Dra in och hålla i några sekunder och släpp sedan. Gör detta tio gånger och sedan vila. Gå igenom denna rutin två eller tre gånger om dagen i en vecka eller två innan du går vidare till andra mage övningar.
  6

  Skapa en fem-till-tio minuters rutin för magen övningar som kommer att innehålla övre magmusklerna , nedre mage och sneda muskler. Det finns ett antal utmärkta rutiner magen träning som kan köpas på DVD eller på Internet. Gå igenom denna rutin dagligen.