| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man blir Midja Fat

  Midjan kan vara en av de svåraste områdena på kroppen att bränna fett. När fett lagras i midjan, det tar disciplin att ta bort det. Oavsett om det kom dit på grund av graviditet, en ölmage, soffpotatis, eller från att sitta i ett skåp, är det möjligt att ta kontroll och göra din midja ser passformen igen. Denna artikel kommer att hjälpa dig att komma igång att förlora midjan fett. Keywordsto Förlora Midja Fathow att förlora midjan fatlose midja Instruktioner fatlose midjan
  1

  Ge upp mättade fetter och transfetter omedelbart. Mättade fetter och transfetter som finns i smör, margarin, salta snacks som chips, majschips, etc., glass, kakor, tårta och andra sötsaker verkar ha en direkt väg att lagras som fett. Vanligtvis beror detta på att mättade fetter är svårare att ta bort från kroppen.
  2

  Använd mer kalorier än du äter och dricker. Den mängd kalorier som du bränner varje dag bör överstiga antalet kalorier som du konsumerar för att förlora fett. Håll koll på dina begagnade kalorier och kalorier som förbrukas varje dag.
  3

  Drick mycket vatten. Ge upp pop, juice och andra automater drycker maskin. Vatten hjälper kroppen att gå ner i vikt.
  4

  Få minst 7 timmars sömn per natt. Sömnbrist ändrar hur din kropp producerar två viktiga kemikalier, insulin och leptin. Insulin produceras av kroppen under sömnen för att reglera blodsockret och hjälper din kropp att naturligt bränna kalorier. Leptin är också produceras av kroppen under sömnen. Denna kemikalie används av kroppen för att dämpa aptiten. Det finns en anledning till att snabbmatsrestauranger vistas öppet sent på enheten genom.
  5

  Håll din stress i schack. Stressnivåer har visat sig orsaka ansamling av fettdepåer i magtrakten. Hantera din stress genom att sätta avkoppling tid i ditt schema. Saker som en massage, bad, meditation, bön, talar en promenad eller naturstudier kan tygla din stress och hjälper kroppen balansera sig själv.
  6

  Öka din träning. Target måttlig motion 4-5 gånger per vecka. Vissa former av måttlig träning inkluderar simning, promenader, lätt jogging, löpband och trädgårdsskötsel /trädgårdsarbete. Övningen kommer att bidra till att öka kalorier bränner och hjälpa till att eliminera ansamling av triglycerider.