| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man ner i vikt på höfter och lår

  I åratal motion prylar har marknadsförts via TV infomercials, lovar att smala höfterna och mage. Allvarliga fitness experter tenderar att håna sådana "oansvarigt" marknadsföring, som att minska målområden har länge ansetts vara fysiskt omöjligt genom motion bara. Nyligen har det ifrågasatts främst av Charles Poliquin, som har utvecklat ett vetenskapligt förhållningssätt för att uppnå spot fettreducering och minimera fett lagring genom motion och kost. Övning i allmänhet är ett fantastiskt sätt att tona upp höft och lår områden. Saker du behöver
  Workout gear
  Visa fler instruktioner
  1

  Do cardio träning om du inte redan. Stor cardio för individer som vill uppnå de tunnaste höfter och lår möjliga kör långa avstånd. Delta inte i spurter, eftersom denna verksamhet tenderar att bulk upp låren. Undvik spinning, enligt Charles Poliquin, "snurra kommer att öka lagringen av intramuskulär och subkutant fett i höften och låret områden för att ge en mer lättillgänglig källa till bränsle för musklerna."
  2

  Do massor av utfall och knäböj. Det är bra för dig att vikt träna hela kroppen att bränna fett och tonen. Gör 15 reps per övning. Kom dock ihåg att om du bygger muskler lätt - det är helt genetiskt - du kanske vill använda lägre motstånd och högre reps (20) för nedre delen av kroppen. Annars kan du sluta titta skrymmande. För bästa resultat bör du titta på din kost när du tränar. Om inte, kan du sluta med ett fettlager på toppen av din tonade lår och muskler höft. Och då kommer du definitivt inte ha en smal underkroppen.
  3

  Gör ändringar i din kost. Enligt Charles Poliquin, bör du äta grönsaker som broccoli för att minimera fett på dina glutes. För höfterna, stabilisera ditt blodsocker genom att äta många små måltider samt mindre kolhydrater stärkelserika.
  4

  Komplettera din kost. Poliquin rekommenderar att du tar korosolsyra, R-formen stabiliserad alfaliponsyra och fiskolja för att kontrollera insulin, vilket leder till fettlagring på höfterna. För att minimera fett på låren, ta indol-3-karbinol och fosfatidyl-kolin. Du kan också bara ta en multi-vitamin för kvinnor.
  5

  Do fettsugning i höften och låret, om allt annat misslyckas. Det är dyrt och farligt att genomgå denna operation, men det är ganska effektivt.