| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur bli av Överarm Celluliter

  Celluliter är att krokig, apelsinskal hy som kan hittas på skinkorna, lår och ibland överarmar på de allra flesta kvinnor och, i några fall, män. Det verkar i det subkutana fettlagret, den ena direkt under huden. I de flesta fall har det ingenting att göra med den person som är överviktig, eftersom massor av magra kvinnor lider av denna fula tillstånd. Det är tveksamt om celluliter kan tas bort helt och hållet, men det finns säkert saker du kan göra åt det för att förbättra sitt nuvarande stadium. Överarm celluliter är inte annorlunda. Instruktioner
  handlingsplan
  1

  Börja träna för ökad cirkulation av lymfan och att bränna kroppsfett. Vissa kvinnor som förlorar vikt kommer att finna att deras celluliter försvinna. Du vill göra både konditions-och styrketräning, fyra till fem gånger per vecka och under minst 30 minuter varje gång. Jogging, promenader, simning, elliptisk och stairmaster är några bra val. Du vill träna hela kroppen, även om du är bara ute efter att bli av med armen celluliter. Enligt webbplatsen Womensfitnesschannel.com, "förlust av subkutant fett är mycket större när man använder motion, snarare än enbart kosten, för att hjälpa dig gå ner i vikt. Det finns också ett samband mellan motion frekvens och förlust av subkutant fett. Med andra ord , ju oftare du tränar, desto mer underhudsfett så förlorar du. "
  2

  Titta på din diet. Sluta äta skräpmat om celluliter eliminering är ditt mål. Fokusera på att äta mycket frukt och grönsaker. Undvik förädlade livsmedel och livsmedelsingredienser med massor av socker eller salt. Experter fortfarande inte ser öga mot öga när det gäller orsaken till celluliter. Medan de flesta verkar tycka att det är på grund av oregelbunden bindväv, vissa tror att det är endast på grund av toxiner i ditt system. För att vara på den säkra sidan, begränsa ditt intag av alkohol och absolut inte röka. Addera 3

  Titta in icke-kirurgiska alternativ. Nyligen har en behandling som kallas Endermologie blivit populär. Enligt webbplatsen Celluliteexpert.com, "Det innebär användning av en motordriven anordning med två justerbara valsar och kontrollerad sug, vilket skapar en symmetrisk hudveckets." Det är FDA godkänt. Tyvärr verkar det bara ta bort celluliter tillfälligt, men för nu, verkar vara den bästa icke-kirurgiska alternativ där ute.
  4

  Utforska kirurgiska alternativ. Medan de flesta ansedda kirurger inte kan lova att din arm celluliter försvinner helt genom fettsugning, visst det är sannolikt att se bättre efter ingreppet. Tänk på att kirurgi bör vara en sista utväg.