| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Det snabbaste sättet att gå ner i vikt utan mycket motion

  För att gå ner i vikt utan mycket övning, måste du åta sig två saker: Att äta en hälsosam kost som involverar och lägga till mer aktivitet. I allmänhet, äta färre kalorier och öka din ämnesomsättning är de snabbaste sätten att gå ner i vikt utan även motion. Diet

  Gå ner i vikt utan mycket övning kommer att ta ett åtagande till en kalorifattig diet som gör att du kan bränna mer kalorier under dag-till-dag aktiviteter än du tar i. diet som du väljer bör vara en som du kan underhålla och engagerar sig.
  p Det finns gott om dieter att välja mellan och många kommer att dela vissa egenskaper. De kommer att betona frukt och grönsaker, livsmedel som är låg i socker och fett, och kommer att innehålla hälsosamma kolhydrater som brunt ris.

  När övningen är inte en viktig del av ett viktminskningsprogram, kommer kaloriintaget behöver vara lägre än ett som innebär motion. Medan den rekommenderade dagliga kalori genomsnitt är 2000, bör du sikta på 1.500. Det är viktigt att komma ihåg att detta är baserat på ett genomsnitt. Det är alltid en god idé att konsultera en dietist för att avgöra dina behov.

  Den sista delen av din kost är vatten. Du bör dricka 96 gram vatten per dag. Även detta kommer att orsaka en liten ökning i vikt på kort sikt, har det också många fördelar, bland annat att öka din ämnesomsättning och undertrycka din aptit. Addera Livsstil

  Du också behöver en mer aktiv livsstil, även om det inte innebär att utöva. Många människor lever stillasittande dag-till-dag liv, att förlita sig på bilar, bussar och hissar flytta runt. Om du bor i närheten av där du arbetar eller butik, bör du gå där. Om du arbetar i en kontorsbyggnad, använda trapporna istället för hissen. Bort från jobbet, försöka göra det till en vana att ta en promenad.

  Undvik alkohol, eftersom det har en stor mängd kalorier och karbonatisering, vilket kommer att hindra dig från att förlora vikt.

  Addera