| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur bli av kärlek handtag och tjocka lår

  I en perfekt värld skulle vi kunna peka ut exakt var fettet skulle försvinna från våra kroppar när vi försöker gå ner i vikt. Tyvärr är det fortfarande nästan omöjligt. "Vi har alla typer av viktminskning och viktökning som tenderar att upprepa (du vanligtvis vinna och gå ner i vikt i samma mönster om och om igen), och vi inte har någon kontroll över detta," enligt MedicineNet.com . Fortfarande finns det vissa saker du kan göra och andra saker du kan undvika att knuffa din kropp i rätt riktning. Instruktioner
  1

  Hitta en fitness professionella som kan mäta ditt kroppsfett med skjutmått. De flesta tränare och dietister är duktiga på detta område. Det är lätt att bestämma att din kärlek handtag är på grund av för mycket kroppsfett - du kan se dem. Tjocka lår, å andra sidan, kan bero på att du lagrar en hel del fett i det området, eftersom låren är väldigt muskulös, eller båda.
  2

  Besluta om en kost låg i kalorier som passar din livsstil. Förutom att utöva, måste du begränsa dina kalorier för att effektivt gå ner i vikt som helst på kroppen.
  3

  Skräddarsy ditt träningsprogram enligt resultatet från dina mätningar kroppsfett. Om du har massor av muskler och lite fett på låren, hålla sig borta från att göra tunga vikter och låga reps när man gör övningar såsom benpress och knäböj. Din reps ska gälla från 20 till 25. Om dina tjocka lår är främst på grund av fett, kan du använda tyngre vikter och ett reps på 12 till 15. Kör eller använda elliptiska för cardio (aerob aktivitet).
  4

  vikt tåg hela din kropp att förlora kroppsfett överallt. "Förutom att bränna kalorier genom aerob aktivitet, kommer styrketräning öka mängden muskler som bränner ännu mer kalorier," enligt den amerikanska rådet om Motion. Tillbringa mer tid att göra cardio än styrketräning om dina ben är mycket muskulös, eftersom du sannolikt har massor av muskler i andra delar av kroppen också.
  5

  Hoppa snurrande övningar. "Spinning kommer att öka lagringen av intramuskulär och subkutant fett i höften och låret områden för att ge en mer lättillgänglig källa till bränsle för musklerna," förklarar Upfitness.co.uk.
  6

  Ät små mängder under hela dagen snarare än stora måltider två eller tre gånger, och kolhydrater gräns. "För subscapular och supra-iliaca, kontrollera blodsockernivån i kroppen med tätare måltider, minskade dagliga kolhydrater och lågt GI mat val är avgörande," enligt Upfitness.co.uk. Den överstatliga iliaca "är där din kärlek handtag är placerade.