| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Elektrostimulering Slim Behandling

  Electro stimulering metoder kan hjälpa försök att gå ner i vikt. Electro stimulering behandling kan hänvisa till gastrisk elektrostimulering eller elektrisk muskelstimulering. Båda dessa behandlingar används för att minska vikten, även om de gör detta på olika sätt. Gastric elektrisk stimulering är en invasiv förfarande, vilket innebär att det krävs en invasiv kirurgi, medan elektrisk muskelstimulering är inte. Operation
  p Om du väljer att genomgå gastric elektrisk stimulering behandling, då du kommer att behöva gå under kirurgens kniv. Elektroder som är anslutna till en pulsgenerator är fästa till en ände av den gastriska muskler. Detta är en mindre operation och återhämtning bör inte ta alltför lång tid. Addera Så fungerar

  När du äter, skickar elektroder mening maten kommer in i magen och pulsgeneratorn en elektrisk laddning i muskeln, vilket ledde till kontrakt. Detta hjälper matsmältningen och kan bidra till att orsaka viktminskning genom att orsaka aptit att mätta när man äter livsmedel som kan fördröja den reaktionen, såsom högt kaloriinnehåll och förädlade livsmedel. Processen har testats på djur och människor och har visat sig vara säkra.
  Elektrisk muskelstimulering

  Elektrisk muskelstimulering innebär att man använder elektroder anslutna till en pulsgenerator och fäst till de muskler som du vill stimulera. Elektriska pulser sänds sedan genom muskeln, vilket får muskeln att dra ihop sig.
  Viktminskning

  Elektrisk muskelstimulering används främst för att hjälpa idrottare att träna, eftersom det utövar de muskler och kan hjälpa till att tona dem. Av denna anledning kommer de bästa viktminskning resultat oftast uppnås om du kombinerar elektrisk muskelstimulering med andra behandlingar viktminskning, såsom bantning.
  Överväganden

  Du bör alltid rådfråga din läkare innan du bestämmer dig för att genomgå någon behandling viktminskning eller kirurgi. Dessutom kan en elektiv kirurgi, såsom gastrisk elektrostimulering inte omfattas av sjukförsäkring, så du bör kontakta ditt försäkringsbolag innan du gör några beslut.