| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man ner i vikt med bibehållen Muscle

  Nyckeln till att upprätthålla muskler samtidigt på ett viktminskningsprogram är att hitta en balans mellan att äta en hälsosam kost, gör aerob träning, och styrketräning. Människor som bara kost är mindre benägna att behålla sin vikt efter viktnedgång än de som också tränar. Enligt den amerikanska rådet om Motion, "Regelbunden fysisk aktivitet är mycket mer effektiva på att hålla vikten nere på lång sikt än någon diet." Tillgripa strikta dieter kan leda till muskel förlust samt fettförbränning. Instruktioner
  1

  Se till att du får tillräckligt med kolhydrater och protein i kosten. Detta är avgörande eftersom en person förlorar vatten och protein och fett när på ett begränsat kaloriintag. Enligt hemsidan Go Ask Alice!, Kommer begränsar kolhydrater i en diet resultera i protein används som energi istället för kolhydrater, vilket i sin tur ger mindre protein för muskel reparation och tillväxt.
  2

  Ät flera små måltider under dagen istället för ett par stora. Låt aldrig mer än fyra timmar passera innan du äter något. Detta säkerställer att ditt blodsocker vistelse ännu och ökar din ämnesomsättning, vilket ger en perfekt miljö för fettförbränning och muskler underhåll.
  3

  göra aerob träning på de flesta dagarna i veckan för att bränna fett . Börja med 15 minuter varje gång och arbeta upp till minst 30 minuter per session. Bra alternativ inkluderar cykling, raska promenader, jogging, med elliptisk maskin, simning och rodd. Arbetet på en medelhög intensitet för att bränna mest mängden fett.
  4

  träna styrka att bygga och underhålla muskelmassa. Införliva styrketräning i dina brännskador aktivitetsprogram kalorier, men också ser till att du bränner fler kalorier i vila, vilket gör det viktigt för effektiv viktminskning. Gör en uppsättning av styrketräning övningar, med en vikt som tillåter dig att göra åtta till 12 repetitioner. Inkludera övningar för benen, bålen, armar, bröst, axlar och övre ryggen. När stärka magmusklerna och nedre ryggen, öka antalet repetitioner med vikter som erbjuder mindre motstånd.