| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Så att förlora magen fett på 14

  Oavsett vad din ålder, det finns inte genvägar eller magiska piller som bränner kroppsfett. Om du är 14 och du vill förlora magen fett, åta sig ett regelbundet träningsprogram och en hälsosam diet. Vänta inte tills magen fett problemet blir alltför utom kontroll. Öva disciplinen nu att ändra din livsstil, skapa bättre vanor och utseende och må bättre om din kropp. Saker du behöver
  Böcker
  Internet
  Visa fler instruktioner
  1

  Skriv ner dina matvanor, daglig fysisk aktivitet, och om du dricker läsk eller ta mediciner. Håll en lista över saker i ditt liv som du tror skulle kunna bidra till viktökning.
  2

  Berätta din mamma eller pappa du vill boka tid för att se din läkare om du tar läkemedel och du vill gå på ett träningsprogram och ändra din kost. Detta är viktigt eftersom om du har vissa hygienkrav och du är på mediciner, måste du se till att de livsstilsförändringar du planerar att göra är kompatibla med dina hälsofrågor. Lyssna på din läkares synpunkter. Detta gäller om du inte tar mediciner men har känt hälsofrågor.
  3

  Besök en hälsokostaffär eller biblioteket med din mamma eller pappa och be dem hjälpa dig att hitta böcker om hälsosam äta. Om du har råd, köp en bok eller låna en från biblioteket om ämnen som: ". Hälsosam kost" "hälsokost" eller Se till att dessa är böcker som visar vilka typer av livsmedel och recept du skulle inte emot att äta. Gör inget alltför extrem för att börja med. Du behöver inte bli vegan eller åka på en äppelcidervinäger snabbt att förlora kroppsfett!
  4

  Bestäm hur du ska passa en övning rutin i din dag, diskutera idéer och scheman med dina föräldrar. Gå med i ett gym eller hälsoklubb som erbjuder konditionsträning för nybörjare. De flesta klubbar har fitness instruktörer på plats. Ha en instruktör visar hur du använder maskinerna och vägleda dig i ett bra aerobics program använder utrustningen. Försök att gå tre gånger i veckan i en timme. Också, vandring, simning och cykling är bland de bästa aeroba övningar och du kan göra.
  5

  Ersätt ohälsosamma livsmedel för hälsosammare alternativ såsom ersätta godis med frukt. Ät mindre bearbetade livsmedel såsom vitt mjöl produkter, läsk etc. Besök din närmaste, stor hälsokostaffär och hitta hälsosammare alternativ till förädlade livsmedel du äter vanligtvis. Gör gradvisa förändringar.