| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att behålla fokus på viktminskning

  Människor som känner att de vill gå ner i vikt kan bli fångad av en kronisk cykel av trimning pounds och slutligen sätta tillbaka dem på som motivation eftersläpning. Bestående viktminskning kan hindras av modefluga kostvanor och orealistiska äta planer. Missriktade vyer av ett hälsosamt liv kan innebära stora problem. Till exempel, många människor känner att styrketräning fungerar mot deras ansträngningar viktminskning, eftersom muskeln fick faktiskt kan lägga pounds. I verkligheten kommer tona dina muskler hjälper dig att bränna fett kalorier snabbare än att enbart förlita sig på konditionsträning. Instruktioner
  1

  Motionera regelbundet. Arbeta ut ensam kommer inte att kasta pounds, du måste också hålla sig till en hälsosam kost. Men den enkla handlingen att utöva - även för en minimal 30 minuter per dag några gånger i veckan - kommer att hålla dig fokuserad på hälsa och ger dig det uppsving för att upprätthålla en näringsrik kost. En stor trick att träna regelbundet är att, ju mer du gör det, desto mer kommer du vill göra det. På din "off" dagar, kommer du längtar efter att komma tillbaka in i din träning flöde. För att fortsätta detta mönster, ta inte mer än en dag eller två off mellan träningspassen. Också växla upp dina aktiviteter. Du kommer inte frukta din träning om du alternativa aktiviteter som du älskar, såsom cykling, vandring och simning.
  2

  Form ett stödsystem. Om de människor som tillbringar mycket tid runt omkring dig förstår att dina matvanor kommer att förändras, kommer de att kunna stödja dig genom övergångsperioden. Utan detta stöd, kan du känna dig ensam och vill ingen förstår dina ansträngningar. Gör klart för dina vänner och familj dina skäl för att ändra ditt liv och dag-till-dag aktiviteter.
  3

  Övervaka dina förändringar i vikt. Det är bäst att väga dig på veckobasis istället för dagligen. Daglig vikt kan variera beroende på hur mycket natrium eller karbonatisering du konsumerade dagen innan, om du är sömnbrist och hormoner. Istället för att få hänga upp på om du tappade ett halvt kilo under loppet av en natt, utse en morgon varje vecka för att kontrollera din vikt. Se till att du väger dig vid samma tid och dag varje vecka, bär samma mängd kläder, och utan att äta eller dricka något innan att kliva på skalan.
  4

  Införliva motion i din dagliga aktiviteter. Alla kommer att stöta på ett problem här och där, och alla människor måste stå ut med en dag utan tid att träna. På dessa dagar, kan du fortfarande få känslan av att utnyttja din kropp genom att anpassa dina dagliga aktiviteter. Till exempel, parkera bilen på en plats som är långt från butiken du ska handla i. Ta trappan istället för hissen. Bär dina matvaror i en korg istället för att använda en kundvagn. Även om du inte kan bränna massor av extra kalorier, kommer du fortfarande att i rätt tänkesätt att använda kroppen för fitness.

  Referenser
    Diet Channel: Viktminskning
    lösa ditt problem: motivera dig själv att gå ner i vikt
    Vikt By Date: Motivation
    NHS: Viktminskning Motviations