| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man ner i vikt med hjälp av en Väg-In ark

  Det finns ingen riktig hemlighet att förlora vikt. För att kasta pounds du måste minska kalorier - vanligtvis genom att utöva och skära ner på mängden du äter. Även om det är egentligen ganska enkel, hjälper det att sätta upp mål och följa dina framsteg så att du vet när du är på rätt spår. Ett sätt att hålla koll på hur du ska göra är att använda en "invägningen sheet" som registrerar hur mycket du vägde vid en viss tidpunkt. För att få ännu mer nytta av denna process, använd din invägningen ark för att spåra några fler faktorer som bidrar till din framgång. Saker du behöver
  kalkylblad programvara Scale
  Visa fler instruktioner
  1

  Skapa ett kalkylblad dokument som kommer att fungera som din invägningen ark, liksom det dokument som spårar din dagliga framsteg. Längs den högra raderna i kalkylbladet skriver veckodagarna. Till exempel, skulle du skriva "1 januari," i den första raden, och sedan "2 januari" under det, "3 januari" under den och så vidare. Längs den övre delen av tabellen, skapa kolumnrubriker som innehåller "Exercise Typ," "träningstid," "förbränning", "kaloriintaget," "Anteckningar" och "vikt." , Skriv ut plåten eller behålla den som en ifyllbart elektroniskt dokument så att du kan fylla i lämplig information som du går längs
  2

  Sätt upp ett mål att träna fem eller sex dagar i veckan, som syftar till att bränna. minst 250 kalorier under varje träningspass. Antalet kalorier du bränner varje session beror på varaktigheten och intensiteten i övningen. Exempelvis kan 200 pund människa bränner cirka 250 kalorier genom att gå i en timme, hoppa rep i 15 minuter eller gör skonsamma aerobics i 30 minuter, råder MayoClinic.com.
  3

  Sätt upp ett mål att skära ca 250 kalorier från din dagliga intag genom att skära ut kaloririka livsmedel, sötsaker, skräpmat, alkohol, läsk eller andra icke-näringsrika livsmedel och drycker. Ersätt dessa objekt med frukt, grönsaker, magert protein och komplexa kolhydrater. För att förlora 1 pund, måste du skapa en 3.500-kalori underskott, helst genom att bränna kalorier genom motion och skära kalorier i maten du äter. Enligt MayoClinic.com, är en sund, hållbar mängd viktminskning ca 1 till 2 pounds per vecka. Genom att skära 500 kalorier genom kost och motion, kommer du vara på väg att förlora ca 1 pund per veckan.
  4

  Väg dig i början av din viktminskning resa och skriv numret i "Vikt" kolumnen i kalkylbladet. Medan du kan väga dig varje dag och skriv numret på kalkylbladet, kan du själv bli avskräckt av den lilla mängd framsteg du ser varje dag. Istället, väga dig en gång i veckan på samma veckodag.
  5

  Fyll i övriga kolumner på kalkylbladet på en daglig basis. I "Exercise Type" kategorin, skriv ner den träning du gjorde den dagen, såsom promenader, jogging eller sällskapsdans. I "träningstid" kategorin, skriv hur länge du utövat denna dag. I "förbränning" kategori, skriv ner det uppskattade antalet kalorier du har bränt. Använd en online kaloriräknare, såsom den amerikanska rådet om Motion: s "Beräkna din kaloriförbränning" sidan för att uppskatta din kaloriförbränning. Läs etiketterna på din mat och använda en online "kalorier i maten" kalkylator för att spåra och skriva de kalorier du konsumerade i en viss dag i "kaloriintaget" kolumnen. I "Anteckningar"-kolumnen, skriv ner något anmärkningsvärt om dagen, till exempel hur du mår eller vem du utövas med.
  6

  Ta lager av informationen på arket på veckobasis och göra justeringar vid behov. Till exempel kanske du upptäcker att motionera bara 30 minuter om dagen inte var tillräckligt för att hjälpa dig nå ditt mål att förlora £ 1 en vecka. Du kan då öka din tid med 10 minuter och se om det hjälper dig att gå ner mer i vikt.