| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Aerobics Step för Lower Body viktminskning

  Aerobics är en typ av motion som höjer din puls till ett målområde för maximal hjärthälsa och fettförbränningen potential. Experter rekommenderar minst 30 minuters aerob träning om dagen för att uppnå optimal kondition. Du kan rikta delar av kroppen för att träna under din aerobics rutin genom att isolera muskelgrupper med övningar som är specifika för dessa grupper. Den nedre delen av kroppen kan tonas med en mängd olika aerobiska steg. Steg aerobics

  Gå i trappor är ett bra sätt att forma upp underkroppen och stärka hjärtat. Step aerobics kan du alla fördelar med trappor utan fallgropar att nå toppen och behöva komma tillbaka ner igen. Använd en säker och hållbar, upphöjd plattform i din aerobics träna. Ställ dig på plattformen med ena foten och sedan den andra och sedan steg tillbaka, en fot i taget. Gör denna rörelse i takt med musiken. När du bli skicklig på din teknik, kan du kliva åt sidan av plattformen, eller upp och över, i många olika kombinationer. Denna övning toner dina lår och skinkor muskler.
  Benlyft

  annat bra sätt att forma din underkropp är genom att lyfta benen. Stå med händerna på höfterna och lyft höger knä upp mot bröstet. Sänk den och göra samma rörelse med vänster knä. Upprepa dessa knä hissar för fyra fall av åtta. Promenad i stället för två fall av åtta och sedan börja ditt knä hissar igen. För att öka din puls, höja och sänka snabbare och tillsätt lite hop till din motsatt fot. Denna övning riktar dina lår, rumpa och nedre magmusklerna.
  Knäböjningar

  Slutligen, kan du tona dina lårmuskler och skinkorna muskler genom en serie av rörelser där du sakta böjer på knäna och räta dem igen. Börja med händerna på höfterna, med fötterna axelbrett isär. Håll ryggen rak, sakta böjer knäna, sänker överkroppen och använda dina lårmuskler att stiga upp igen. Flytta ner i två räkningar och upp i två avseenden. Upprepa denna rörelse 10 gånger. Nästa, använd samma knäböjningar, utom den här gången böja längre ner. Var noga med att inte böja knäna mer än tips av din fot. Om du vill lägga till lite variation, prova att böja sig ner och sedan när du står upp, når ena armen över huvudet och böja åt sidan innan du doppar ner igen.