| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för att bli av Back Fat och BH Överhäng

  Tillbaka fett kan ses oftast på kvinnor, särskilt i det område där bh bandet cirklar kroppen. Det kan ofta elimineras eller minskas genom att bära en behå som passar ordentligt och förankras ordentligt under skulderbladen. Om ryggen fett kvarstår, det finns en serie övningar som kan bli av kroppsfett och tonen i ryggmusklerna, vilket leder till en lägre instans av behå överhäng. Styrketräning

  Prova "Back BH-Roll Melt & Tone," en övning designad av personlig tränare Joyce Vedral. Hålla fötterna axelbrett isär, hålla en hantel i varje hand. Böj dig framåt tills din kropp är nästan parallellt med golvet. Med armarna utsträckta, höja dem tills de är parallella med golvet. Handflatorna ska vara vänd nedåt, och området för din bh rulle ska böjas. Återgå armarna till startpositionen utan att vila, och upprepa 12 repetitioner. Gör tre uppsättningar av denna övning tre till fyra gånger i veckan.

  Köp ett motstånd band från en sportaffär. Det bör nå från näsan till dina fötter när den sträcks. Placera ena änden på marken och steg in på den med ena eller båda fötterna, sedan använda båda händerna för att dra upp till brösthöjd. De pekfingrarna och tummar på händerna ska röra varandra, och armbågarna bör sticker ut åt sidorna. Håll din hållning rak. Sänk bandet till midjehöjd. Höj det tillbaka till brösthöjd, underhålla din hållning och hålla en jämn hastighet. Gör två uppsättningar av tio repetitioner, arbetar upp till totalt 50 reps varje dag. Ta en 20 sekunders paus mellan seten (resurs 1). Addera aerob träning

  Spot minskning av ryggen fett är inte möjligt på egen hand. Istället måste du fokusera på att bränna kalorier och minska kroppsfett med en övergripande fitness regim. Aerob träning är ett bra sätt att gå ner i vikt, genom aktiviteter som löpning, simning, eller lagsporter. Om du har tränat regelbundet utan resultat, prova att ändra din rutin för att ytterligare utmana kroppen, vilket föreslagits av träningsfysiolog Gerald Endress.

  Intervallträning är ett annat sätt att uppnå viktminskning. Efter uppvärmning under ett träningspass, öka din hastighet eller intensitet under en minut. Återgå till en mer behaglig intensitet i tre till fem minuter, sedan öka intensiteten igen. Gå igenom denna cykel fyra till fem gånger, fyra gånger per vecka.