| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Richard Simmons Övningar

  Richard Simmons är en näring och fitness ikon vars uppdrag är att röra livet av dem som kämpar med övervikt. Hans karriär började på 1970-talet efter att ha vunnit sin egen kamp med vikten. Han insåg att det behövdes en hälsoplan för överviktiga, äldre och funktionshindrade. Han fann att de gym fylldes med människor som redan var i form, och han ville hjälpa dem som inte var det. Promenader

  Richard Simmons har skapat ett träningsprogram som speglar hans personlighet. Det är energisk och rolig. Hans berömda motion videor införliva upptakten och populära sånger med låg effekt men hög energi aerobics. Stegen han använder är mycket grundläggande, och de är utformade så att vem som helst kan göra dem.

  Rutinen börjar med något mycket enkelt som att gå på plats eller kranar steg. Medan promenader på plats, kommer han lägger armrörelser för att få hela kroppen att flytta till rytmen. Steget kranen skulle ta ett steg åt sidan, knacka fötterna ihop och sedan kliva över till andra sidan och knacka fötterna ihop. När du kliver åt sidan höja armarna ut åt sidan i axelhöjd, och när du trycker på fötterna ihop, placera armarna tillbaka ner vid din sida.
  Grapevine

  annan grundläggande steg är ryktesvägen. Den vinranka börjar med ett steg åt sidan på båda sidorna. Korsa bak, ta en annan sida steg i samma riktning och knacka fötterna ihop. Upprepa en vinranka på andra sidan. Det finns ett antal sätt att införliva armrörelser med vinrankor. Richard Simmons koreografer armrörelser för att gå tillsammans med text och musik.
  Jagar

  Chases också används i Richard Simmons koreografi. Chases kan göras i någon riktning. De består av tre steg. Ta ett steg i någon riktning, steg tillsammans och steg igen i samma riktning. Om du går framåt med början på höger fot, skulle du steg framåt på höger fot, tillsammans med vänster och framåt igen på höger fot. Armarna kan tillsättas i ett antal olika sätt, skulle den mest grundläggande av dessa vara att ha motsatt arm framåt när du jaga.