| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Fysisk aktivitet Safety Checklist

  I Manitoba, Kanada, ger regeringen en säkerhet handbok för vilka elever som är att hänvisa till när de är i skolan. Handboken utbildar elever och föräldrar om hur man säkert välja och delta i ut-i-skolan fysisk aktivitet. Främst avsedd för elever i årskurs 9 till 12, kan handboken användas för att guida alla elever att välja säkra fysiska aktiviteter. Bifogat till handboken är en checklista som, när de används på rätt sätt, kan vägleda eleverna till en verksamhet som är praktiskt och säkert för dem. Enskilda Safety Checklistor

  säkerhet handbok består av över 50 checklistor för specifika former av fysisk aktivitet. Checklistor för aktiviteter aerobics, balett, rugby (både flagga och bildar rev) och lacrosse ingår. Dessutom, checklistor för mindre intensiva fysiska aktiviteter, såsom qigong och yoga, finns i handboken.
  Checklista mall

  Varje checklista har en liknande mall. Checklistan anger namn och en kort beskrivning av aktiviteten och risken för verksamheten på en skala från ett till fyra, fyra är antalet som anger en hög risk aktivitet. Allmänna lärandemål, en beskrivning av övervakningen rekommenderade och riskhantering strategier för verksamheten är alla noterade på checklistan. Du kan använda checklistan när touring anläggningar som erbjuder verksamheten, ställer frågor om de bekvämligheter Anläggningen erbjuder servering och avgöra om det uppfyller de krav som anges i checklistan.
  Överväganden

  En särskild del av varje checklista är tillägnad överväganden som du och ditt barn ska ta när man väljer en specifik fysisk aktivitet. Till exempel, om Dans (balett) checklista, överväganden inkluderar en medicinsk kontroll och åldersanpassad mognad. Använd dessa särskilda överväganden för att se till att ditt barn är inte bara fysiskt, utan psykiskt, förmåga att delta i fysisk aktivitet
  Checklista Exempel:. Athletics Checklista

  Athletics-medeldistans Köra Checklista är ett bra exempel på den grundliga detalj som används för att sammanställa varje checklista paket. Den medeldistans kör paket definierar mitten-löpning: en samling av sportevenemang, inklusive att kasta, hoppa och springa distanser 800-3000 meter. Den generella lärandemål, eller mål för verksamheten är att visa att säkra beteenden för att hantera risker och förebygga skador ingår i verksamheten. En instruktion checklista innehåller rekommendationer som att coachen ska upplevas i rinnande eller certifieras med en ackrediterad coaching Association, att färdigheter lärs i en ordentlig progression och att dricksvatten är tillgängligt och konsumeras som behövs. Checklistor namngivning ordentlig utrustning, till exempel en mobiltelefon och första hjälpen-kit, riktigt atletisk slitage, inklusive välsittande sneakers och anläggning /miljö rekommendationer, ingår också i paketet.
  Checklista Användning Utfall

  Dessa checklistor kan användas av föräldrar och elever och är användbart när man försöker bestämma vilken typ av fysisk aktivitet skulle vara lämpligt för dig eller ditt barn bygger på hälsa, förmåga och mental mognad. Varje checklista erbjuder en mängd olika frågor för dig att ställa anläggningar som erbjuder fysiska aktiviteter samt frågor för dig att utreda eller fundera för att avgöra om ditt barn är redo för fysisk aktivitet.